onsdag 6. februar 2008

Belysning....

Hvor viktig er egentlig belysning?
Noen vil nok påstå at det er alfa og omega...andre vil si at det ikke er så viktig...men hvem kan si at det er en dårlig eller god belysning? Er ikke det opp til hver enkelt hva de liker?
Belysningen har jo ulike bruksområder,og er derfor viktigere i noen rom...men hva er det egentlig som avgjør ett salg når det kommer til lamper...er det utseende eller er det effekten den gir? Personlig må jeg si at utseende har mest å si for meg...de kan være så gode som de bare vil,men er de stygge så får de ikke komme inn i mitt hjem. Jeg har alltid og kommer nok alltid til å foretrekke levende lys når det kommer til stemningsskapere,men det er noen lamper jeg alltid trekkes mot og det er nydelige taklamper. Jeg drømmer om å eie noen slike;
Dagens bilder kommer fra;
Ilva

9 kommentarer:

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei vennen ! Håper du har det fint :) Tenker på deg skal du vite .
Belysning ja....oj , jeg er så dårlig på lamper. Men var flink og handla inn tre modelller til butikken i dag...ehe.....

god natt sunshine!!

christinasinteriør sa...

Heisann! lampen kommer fra Nomi men er desverre utgått! prøvde å få tak i flere men...Jeg elsker lamper og lysekroner men strever med å finne noe i den stilen! Covent garden da? Der er det en del brune med off-white skjermer! Ha en alle tiders flott dag:0)

mona sa...

Heisann ! Må bare si meg enig i påstanden din,er lampen "bare" god til å lyse,hjelper det lite....den må være i min smak,og absolutt ikke en design-lampe. I lampeforretninger er det helt umulig å se hvordan en lampe faktisk lyser,det oppdaget jeg da jeg tok Interiørskolen ! Så da er det lett og bli lurt,når det henger 200 lamper,tett i tett.....;( Her hjemme har vi MANGE smålamper,i kriker og kroker,som stemningslys,er ikke glad i "lyskastere",som jeg kaller lamper med skarpt lys ! De slår jeg bare på i spesielle anledninger.... Men nå ønsker jeg meg også en lysekrone,det som er vanskelig er å velge bare en...... :) Håper det er bra med deg,så får du ha en fin ettermiddag :) Nå skal jeg bake morsdagskake !!

Lisbeth sa...

Klart lamper er viktige, uten det rette lyset blir det mislykket, som med fotografering, har ikke få foto med feil lyssetting...men himla vanskelig å finne fine lamper.
Ha en flott torsdagskveld.
Klem

Emmeline sa...

Nå er det LENGE siden jeg har besøkt siden din, men jeg har ikke glemt deg. Du har jo alltid vært en fast leverandør av de mest stilsikre tips. Her finnes det jo så fantastiske linker til alle slags interiørbutikker og vakre bilder i hopetall. Håper likevel at det går bedre med deg for tiden? Du har kanskje kommet på plass i nytt hus og forhåpentligvis er du på bedringens vei etterhvert. Det første bildet var min favoritt, to knallfine lamper syns jeg:)

Mita`s hjørne sa...

Nydelige lamper... Hvis ikke lampen er fin å se på, hjelper det ikke at den gir godt lys...
Er nok litt sånn - flotte lamper er best...
Gørdine lamper du viser iallefall, jeg bruker masse levende lys - det er jo så koselig...
Så de stolene i forrige innlegg, og den med hvite og blå striper var jo bare så nydelig da...
Den stolen, et flott bord, en nydelig lampe = da hadde det vært perfekt, og noen levende lys da...

Ha en koselig helg...

Cathrine sa...

Masse fine lamper der da..Belysning har faktisk alt og si. Ha en super helg

Landliv sa...

Ja belysning har masse å si for fargeopplevelsen i rommet og stemningen. Moro å se dem du har funnet frem til! :-)

Anita sa...

Håper det går bedre med deg!!
De eggeglassene iet tidligere innlegg var bare såååå skjønne! Vil ha!
HA en flott helg! Klemmer fra Anita