onsdag 6. februar 2008

Fasinerende eller vakkert...?

...Eller kanskje det er begge deler?
Jeg har alltid vært svært glad i vakre møbler og det har alltid vært stoler som har gitt meg det lille ekstra. Hvorfor fasinerer de meg? Er det drømmen om å kunne sette seg i en vakker stol med en god bok og noe godt i glasset...? Er det gleden av å eie noe så vakkert? Noe som bare tiltaler øyet...?. Eller er det det at dens form som tiltaler meg? Hvilke erfaringer har dere?Dagens bilder kommer fra;

Homes In Heaven11 kommentarer:

Maud sa...

Hej Tonje, gillar din stil.
Vackra möbler med fin form ropar jag in på auktion och klär om dem i vackra tyger/textilier. Du kan se exempel på www.almahouse.se
De passar lika bra in i romantisk som trendig miljö.
Mvh
Maud

EVA AGNES sa...

Båda delarna tycker jag Tonje.
Helt underbara stolar vilka jag vill ha allihop. :-)
Men, tyvärr får jag inte plats med dem.
Kramar Eva Agnes

BROCANTE sa...

Hei Tonje
Så hyggelig å høre fra deg! Pakken med madonnaen etc er på vei til deg! Samboeren min er på postkontoret med pakker i formiddag. Skal til Frankrike på shopping i påsken så kanskje det dukker opp flere saker og ting?
Ha en fin dag - koser meg med bloggen din!

EVA AGNES sa...

Jag fick en Award av Penny i USA i dag som jag har skickat vidare till dig.
Du kan hämta den hos mig. Men, du behöver inte skicka den vidare om du känner att det blir för jobbigt.
Jag vill bara att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig.
Kramar Eva Agnes

christinasinteriør sa...

Hei! S� mange fine stoler! Takk for hyggelig kommentar! House Doctor har utrolig masse fint!:0) Ha en fin onsdag!

Torill sa...

fantastiske stoler!! Av og til kan jo ting være fryd for øyet, selv om den kanskje ikke passer inn hos meg. Men det er veldig kjekt å se masse flott fordi:)

Cathrine sa...

masse fine stoler du har funnet der,blir nesten som man drømmer seg bort :-) Ha super duper dag..

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Så mange nydelige stoler!
Ja si det du, hva fasienerer meg mest med vakre stoler? Jeg tror det må være utseende av dem, og glede over å ha en i huset sitt! Jeg har begynt å lukke øynene opp for stoler når jeg er på lopppiser! Jeg fant en her om dagen som jeg tenkte jeg skulle pusse litt på og male! Egentlig lurte jeg jo på om jeg skulle skaffe meg et stort spisestue bord og bare kjøpe mye ulike stoler jeg kunne pusse opp og male og ha sammen med spisestua, synes det er ganske fint ;)
Ønsker deg en flott onsdagskveld!
Klemmer fra Beth

Flower Power sa...

Her var det jammen mange flotte stoler! Reneste smykkene dette. Jeg har også alltid likt sånne stoler, men min mann derimot synes de er for snirklete!.....herligheten han har jo ikke peiling...hehe;)Jeg kjøpte meg en liknende som på bildet nederst når jeg var 13 år, men den har stått hos mine foreldre hele tiden, for den har aldrig passet inn.(den har trekk i rød plysj) Nå har min sønn på 22 siklet på denne i flere år, så han skal få den med seg når han flytter. Det er gutten sin som har god smak det:)

Herlig å se innlegg inne hos deg igjen, håper det betyr at formen din bedrer seg:)
Klem:)

Kreoline sa...

Nydelige stoler, og den øverste har jeg akkurat lik, fikk den av mine foreldre, så når jeg får tid skal den males og "fiffes" opp med nytt stoff også. Håper du har det bra Tonje, tenker på deg vett du, har lovet deg en mail, tiden strekker ikke til for tiden, har en fot her og en arm der, og resten vet jeg ikke hvor er, skal prøve å samle meg sammen. Nå reiser jeg til helgen og blir borte en uke, så jeg får se om det blir før eller etter. Ønsker deg alt god min venn, en stor klem fra Mona.

Living White sa...

Slike stoler er rett og slett vakkre! Slik er det bare. Alle disse var helt min type stol som jeg mer enn gjerne skulle hatt i mitt eie.
Fantastisk!