fredag 8. februar 2008

Ukens butikk...

Som jeg sa tidligere denne uken så skulle dere få presentert to nye butikker denne uken. I mandagens innlegg var det butikk nr1 som ble presenert,og den butikken var fra Norge. I dag er det en dansk nettbutikk som jeg gjerne vil tipse dere om. Butikker sender ikke varer til utlandet,men her kan du finne nydelige møbler,gjenstander og vakker inspirasjon. Og så har denne butikken produkter som man ikke finner i alle andre nettbutikker og det er jo bra!Dagens butikk er;
Pynt & Nips

Ønsker dere alle en flott helg!

14 kommentarer:

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei vennen !
Flotte bilder fra Jeanne D arc :))
Hele kolleksjonen dems ligger åpen på nettsiden deres , nydelig inspirasjon!

*grrrrrrr' boken ja, og ikke minst tøyet , det er skjedd en feil med innfortollingen , så det er blitt stående fast!!! Men fikk løst mysteriet i dag , så den skulle være her mandag eller tirsdag :)) Sende med engang så klart , beklager at det tok så lang tid altså!!!

klem og gooooood helg

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Hej fi blogg du har och vilken underbar butik det verkar vara var finns den ? mvh Maria Villa Nyhem

My Lovely Things sa...

hej!!!

Tack för besöket i min blogg.....vilken fin blogg du har...
Du visar så mycket vackert....påskäggen är ljuvliga..
kram Anna

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Du er jo så god, takk for dine kommentarer hos meg ;)Det varmer å få en slik støtte! Ja det går så mye bedre med meg nå, og den værste skrekken har lagt seg. Men jeg må ærlig innrømme at det ikke var noe særlig å kjøre bil i går, jeg måtte en tur ut, og jeg hadde nok øynene mine veldig godt åpne for også andre biler og hva de kunne finne på! Og med min flaks så kjørte jeg med den andre bilen vi har, og synes den var litt tung å få i gang på første gir hver gang jeg stoppa. Hm.. det var merkelig tenkte jeg, eller kanskje det er bare noe jeg innbiller meg? Jeg valgte å tro det, og selv om jeg kjente en merkelig lukt, gav jeg skylda på bilen foran meg, og tenkte at det kunne vel aldri komme fra min bil, så uflaks har jeg vel da ikke. Men sannlig var det ikke det! Når jeg stoppet bilen, røyk det noe forferdelig av bilen, og røyken kom ovenfra den høyre bakhjulet. Dette kan vel ikke være normalt tenkte jeg, og løp for å hente en bøtte med vann. Det luktet så ille svidd. Når jeg kastet på vannet freste det skikkelig, og jeg helte på to bøtter til. Roy stakk fra jobben og undersøkte bilen. Hjulet eller bremsene på hjulet hadde hengt seg. Kjære vene, er det ikke det ene så er det det andre ;) Vel, da var også denne bilen kaputt ;) Men igjen, jeg får bare tenke at jeg er glad for at lykken traff meg igjen, siden hjulet ikke tok fyr eller datt av ;) Nå er det vel nok uflaks med bil minst 20 år fremover i tid hihi..

Var innom en tur i nettbutikken du viser fra i dag! Her hadde de jo også mye fint! Er utrolig hvor mange fine nettbutikker som finnes! Hadde det ikke vært for denne blogginga, hadde jeg vel ikke akkurat vært noen netthandler, men det har jeg visst blitt, siden mulighetene er så store der! I denne lile byen er det ikke så stort utvalg, og da er det fint å kunne handle litt. HAr faktisk handlet på både Annas rom og Creme de la Crème i dag! Så nå gleder jeg meg til at det skal dukke opp i posten! Mangler så mye å innrede med i det nye huset mitt, så det er godt å få kjøpt noe nytt! Har alltid bodd i små leiligheter, og stilen har aldri vært helt som jeg har vile hatt den. Det har liksom vært litt av alt, men nå har jeg tydd til loftet med disse tinga og satser på å kjøpe meg nye ;)

Ønsker deg en kjempefin helg sammen med Roy ;)Får håpe at du kjenner på kroppen at du begynner å bli bedre, og at du får den rette behandlingen!

Klemmer fra Beth

Inmycarport sa...

De påskäggen är bara sååå fina. Tyvärr var de slut när jag skulle beställa dem.
Trevlig helg!
Kramar Maria

Hulda sa...

Så fine ting de har på den butikken, mye man kan lage selv også. :)

Randi sa...

Her er det skummelt og komme inn. Stadig nye butikker og fristelser.
Nå skal jeg inn og se hva jeg kan la meg friste av.

Ha en fin Lørdagskveld

Loppisliv sa...

Tack för alla snälla ord på min blogg...Kul att du hittade till min sida för på så vis hittade jag ju till dig...Vad mycket fint du visar....Nu ska jag titta runt lite mer på din blogg :-) önskar dig en härlig söndag...Kram Paula

Sockersött sa...

Fina bilder, verkar vara en härlig butik, synd att de inte skickar varor till utlandet =( Hur din helg varit då?

Kramar Kia

Vitt Hemma sa...

Åh, va kul att du tyckte om mitt tittskåp!!
Va fina bilder du har! Här kikar jag mer än gärna in många fler gånger!!
Kram S

Flower Power sa...

Hei Tonje!
Så godt å høre at de har funnet ut hva som feiler deg, men det er leit å høre at det er noe du må leve med for bestandig. Jeg håper legene kan gjøre noe som kan bedre tilstanden din.....du er jo så ung!
Her er formen opp og ned....jeg har ikke fibrom, men ME (kronisk utmattelsessyndrom)og sliter med energien bla. Blir så fort sliten...hrmf:(

Nydelige bilder du finner til oss som vanlig. Jeg hadde ikke hatt noe imot å eie disse nederste eskene! Nydelig! Jeg ble så fasinert av det flotte bilde fra forrige innlegg også jeg, nydelig veggfarge mot alt det hvite.

Ha en fin uke Tonje, og ta vare på deg selv.

Anita sa...

Åh! Nydelig! Likte utrolig godt det "rose" teppet på første bildet!
Ha en strålende uke!
Varme klemmer fra Anita

chatrine sa...

Wow så nydelige esker!
Å veldig fin blogg også:)
Klem fra chatrine:)

Gerd, p, sa...

Veldig fin blogg.Nydelig esker.Ha ein fin kveld.