onsdag 2. april 2008

Pest & Best

For noen dager siden fikk jeg en morsom utfordring av Frida som har den nydelige bloggen Spetsar & Volanger. Jeg skal vise det verste og det beste i mitt hjem.Så i dag får dere se hva jeg liker mest og minst.

Jeg starter med det verste...og det er til min store fortvilelse slikt panel i nesten hvert rom i vårt nye hjem.Panelet har vært på siden huset ble bygd i 1971/72 og det er nyanseforskjell etter bilder og diverse,gamle spikerhull og ja jeg rett og slett misliker dem noe enormt. Men når vi får begynt å malt vil jo dette helt sikkert bli noe av det jeg syns er mest vakkert i vårt hjem.For malt panel gir så flott effekt til ett rom..Masse jobb som venter,men tenk for en forrandring det vil bli.



Det aller beste må være disse nydelige fattigmannsstakene som jeg nettopp har kjøpt.De er så utrolig vakre at jeg nesten får tårer i øynene ved å se på dem.De har nydelige detaljer (er lettere å se hvis du klikker på bildet) og de er hele 43cm i høyden uten lys. De kan brukes til både kubelys og vanlige stearinlys.Så disse skal få heders plass etterhvert som vi får pusset opp.
*
Nå har ikke jeg blogget på noen dager,så jeg er ikke helt oppdatert på hvem som har fått denne utfordringen eller ikke,men jeg velger å gi denne videre til;
&

18 kommentarer:

Lavitadream sa...

they have a beautiful blog.
loves greet from germany
xo andy

BO sa...

Hei!
Panelet blir nok ikkje pest lenger, med eit par malingstrøk nei! :-)
Nydelige lysestakar!
Goa natto!

My Lovely Things sa...

ja. tänk vad vackera rum du kommer få när panelen får smaka på färgen!!!!!

ljustakarna är jätte fina..
ha det så gott..
kram anna

sommar-rummet sa...

Hej! Det kommer att bli sååå med den panelen i vitt. Vackra ljusstakar du köpt!!! Ha det gott! KRAM

Anita sa...

Tar utfordringen jeg!! Vet hva som er pest, men best må jeg tygge på et par dager!! Har sendt deg en lang mail trodde jeg, men.. Har hvit lin og kan sy en liten sånn som den siste lille jeg viste! Eller så har jeg småblomstret enten som den store i samme innlegg, Den lille til Silje har et annet små blomstret, eller blomstret sånn som den nattkjolen til godnattengelen i samme innlegg som kaninene jeg viste sist! Kan jo også velge helt anderledes med striper eller noe annet! Du bestemmer, jeg shopper stoff! Ble litt rotete dette her, men håper du forstår noe av alle stoffene, ta en av gangen så kanskje det går ok! Ha en strålende dag! Gleder meg til pest og best jeg nå!

Vitt Hemma sa...

Hej!
Va fint det kommer att bli med färg på panelen! De ljusstakarna va ju ur snygga!!! Vart har du hittat dom?? Förtåt att du gillar dom! :)
Nästa gång ska jag hojta till när jag har en tävling, så att du får vara me! :)

Ha en jätte bra torsag och snart helg!!

Kram Sofi

Tvert-om-tanten sa...

Hei Tonje!
De veggene blir ikke pest lenger bare dere får malt dem!!! Da blir det, som du sier; best. Vi hadde gammel, gulnet panel som vi malte for snart fem år siden. Også den gangen hadde vi ombygg i bakhodet, så vi tenkte at det var litt "bortkastet", men orket bare ikke de gule panelveggene lengre. HELDIGVIS at vi gjorde noe med dem, skulle de vært som før i fem år til... Nei, det blir ikke hverken blomstervase eller bukett på meg. Jeg måtte gå etter innskjæringer ett år senere, jeg, og nå har jeg vært husmor i sju og et halvt år - og trives VELDIG godt med det :-)

Klarafina sa...

Hei!
Panelet blir nok ikke pest lengre etter noen strøk maling. Det er jo fint at det ikke er mer som trengs. Lysestakene er så vakre!

Randi sa...

Sånn perlepandel...(heter det det tro) er jo kjempefint når det blir malt. Vi har akkurat sånn panel på stuen...malt..kjempefint ble det.

De lysestakene var jo så stilige!!

Ha en fin dag.

Klem

Jenny Oak Fae sa...

Panelen kommer att bli väldigt vacker när den är målad :)

Ljustakarna är helt underbara !!!

Kram, Jenny

<3

MODERN COUNTRY sa...

Det kommer garantert til å bli veldig vakkert Tonje! Som du sier, malt panel gir en nydelig effekt. Men det er nok litt jobb, men med flere går det jo fort. Du får bare invitere venner på pizza. Først lar du de spise alt de orker å så gir du de en pensel hver som takk, hihi..

Lysestakene var kjempevakre, hvor fant du dem??

Og du, hvordan er formen om dagen? Går det fremover? Håper du har noen veldig gode dager og at du føler alt går riktig vei.

Godklem fra meg!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Det er nok mange rundt omkring i de tusen hjem som har umalt panel på veggene.. Det er jo fort å male når du først er i gang.. Sier(skriver) som modern country at du får invitere noen venner til å hjelpe til.. Jeg hjelpe en venninne med litt malearbeid for en stubd siden, og det gikk veldig fort når vi tok jobben sammen- så er det jo så gøy og sosialt også!
:O)

Millygarden sa...

Tack! ja, nog har vi alla våra best och pest... men din går ju att måla och bli bäst!!


Trevlig kväll
Kram Marina

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh ja skjønner hva du mener og kjenner malingslukten komme sigende. Har malt noen meter med panel her i huset, men det blir jo utrolig lekkert malt. På med musikk på full guffe og en svingom med penselen.
Utroooolig vakre lysestaker, vil ha...
Prøver for harde livet å finne et skap til å gjemme stygge tv-olf, kaller fjernsynet for det hos oss, blir enslags innebygget hyller med dører, får se hva jeg klarer å kreere...
klem
Klem

Frida sa...

Hej Tonje!
Tack så mycket.Vilka vackra ljusstakar jag förstår att du tycker om dom.
Kramar frida

This is Kia sa...

din träpanel kan bli superfin som vit.=) Men vilka härliga fattigmansljusstakar, de är alldeles underbara.

Ha en trelig helg.

Kramar Kia

Millas hem sa...

Hej!
Ljusstakarna är superfina,skulle också vilja ha sådana ståtliga fattigmansljusstakar.
Vad roligt med paket, helst från en hemlig vän! :)
Ha en trevlig helg!
Kram Camilla

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Ljustakarna är jätte fina,och tänk vad lite färg kommer att göra din träpanel fin...snygg
Kram Irene