fredag 4. april 2008

Presentasjon av ukens butikk...

Tusen takk for de hyggelige kommentarene på bloggen angående pest og best. Jeg gleder meg til å få startet med malingen slik at det blir pent.Men jeg må fortsatt prøve å overbevise min samboer om at det er vakkert med hvite vegger og hvite møbler...han syns det er greit med hvite vegger,men da vil han ha litt andre farger på møblene,så vi har ikke bestemt oss helt enda. Jeg tenkte hvite vegger og grå-hvite møbler kunne bli riktig så flott,så nå er det bare å finne frem magasiner og bilder her på nettet slik at jeg kan få overtalt ham...hihi..det skader jo ikke med litt kvinnelist heller da.
*
Det var flere av dere som kunne ha tenkt dere de fattigmannstakene jeg viste og jeg kan fortelle at de er kjøpt på Tilbords. De finnes i ulike størrelser,men jeg måtte bare ha disse som var høye.Ikke var de så dyre heller,jeg ga 398,- pr stk.
*
Så var det dagens innlegg;
Denne uken har funnet frem en svensk nettbutikk som har andre varer enn alle andre nettbutikker,og da er det jo alltid litt ekstra spennende å se hva man kan finne. Jeg har plukket ut noen bilder til dere;
Denne hyllen syns jeg var helt bedårende vakker,ikke var den avskrekkende dyr heller...hvis du vet om en nettbutikk i Norge som har disse så rop høyt til meg,for denne hadde passet perfekt her hjemme hos meg!


Hvitt tøy er vakkert i seg selv,og med ett slike feminint putetrekk som prikken over i-en kan man vel ikke gjøre noe galt?


Kammersstake...kan man noen gang få for mange lysestaker?Speil ett must for oss innredningsfanatikere,ikke bare gir de vakkert lys til ett rom,men de er vakre og gjør rommet større. Enten kan man velge ett enkelt og klassisk speil slik som ovenfor. Eller man kan kjøpe lett med flere detaljer og særpreg som det som er avbildet under.
Alle dagens bilder kommer fra;
Storgârden Country Living

*
Jeg håper dere alle får en nydelig helg!
Klemmer Tonje

21 kommentarer:

Mona. sa...

WOW.....den hylla,og den lysestaken tar jeg gjerne...!! Og dine,fra Til Bords....de var jo bare nydelige,skjønner godt at de skal få hedersplassen !!! Ser du sliter med panelvegger,du også......skulle ikke vært lov,vettu..., å sette opp slikt,umalt.....hihiiii ;O) Ha en super helg,og takk for butikktipset ;O)

Gårdsromantik sa...

Men så mycket vackert. Gillade allt men speciellt kammarstaken var underbar!

Skall genast kika visare på din sida - den verkar mycket lobvande - underbara bilder.

Kram MAud

Anita sa...

Hvit blir det da, tror jeg! Den lille hvite med rosa broderier er min favoritt for tiden! Men hvis du ikke er såå glad i rosa, kan jeg godt pynte med blå broderier istede!!?? Men den med rosa er bare sååå skjønn;o) Nydelig helg til deg også!! Gooood bedring! Klemmer fra Anita

christinasinteriør sa...

Masse nydeligheter her Tonje! Så koselig å se!
Ha ei fin helg!

Frida sa...

Oj vilken fin hylla! Gillar kudden med. Hoppas du fåren fin helg!
Kramar Frida

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Tonje!

Vilka vackra saker du visar! Hyllan är ju verkligen speciell... Har aldrig sett en liknande, mycket vacker tycker jag!

Ditt pest och bäst i förra inlägget hade jag missat! Ljusstakarna är verkligen vackra. Jag förstår även om du inte gillar panelen just nu, men det kommer ju att bli såååå vackert när den är målad!!! Så egentligen borde den vara allra bäst redan nu! :-) Jag önskar verkligen att vi hade panel här hemma. Men Gubben ignorerar mig när jag pratar om det....

Jag önskar dig en underbar helg!
Kram Hanna

mali-mo sa...

Tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min! Kameraet er på reparasjon fremdeles, så jeg venter i spenning..

Så mye fint du viser! Den hyllen til tallerkener var jo kjempelekker da!

Ønsker deg en fin helg!

Gammalt & nytt sa...

Vilka vackra bilder.
Skulle vilja ha ALLT.

Kram Irene

Landstil sa...

Hei Tonje
Takk for koselig kommentar på bloggen vår! Du er alltid like inspirerende! Og angående den skjønne hyllen fra Ib Laursen; så ha har vi 1 stk igjen av denne hyllen! Vet ikke om den ligger ute, men den er nede på lager; så jeg kan få den lagt ut i løpet av morgendagen.
Ha en strålende helg sammen med din kjære!

klem Tone

Aina sa...

Kvinnelist er tingen, få en mann til å tro at noe var hans idè er kunsten..hvis ikke får en trampe i gulvet til han blir overbevisst hehe...
Spennende nettbutikk, det er så irriterende at det er toll på alle varer, 200 kroners grensen er jo helt idiotisk!
Flotte bilder vertfall.

Ja, jeg venter i spenning på at badet skal bli ferdig.
Typisk når en holder på og er en smule utålmodig er at det dukker opp så mye smådill som lager forsinkelser.
Membranen hadde lengre herdetid enn vi først trodde, flisekutteren blir utslitt på no time, den elektriske flisekutteren vi kjøpte virket ikke, og det fant vi ut etter at butikken stengte på en lørdag. Osv....

Men den som venter på noe godt;-P

Håper helgen har vært fin så langt, ønsker deg en trivelig søndag.

Loppisliv sa...

Hej Tonje! Ser att du också är en nattuggla precis som jag *fniss* Tack för kommentaren på min blogg. sjäv har jag varit lite blogg lat denna veckan, ser att jag missat dina senaste inlägg....Så fina tips du kommer med igen...härliga bilder...håller med dig...ljustakar och lyktor kan man nog inte få för många av.....dina "Bäst" fattigmans ljustakar är ljuvligt vackra...Ha en underbar helg...Kram Paula

My Lovely Things sa...

hej!!
Ja det är inte alltid man tycker om samma sak...männen ser oftast på inredning med helt andra ögon..min man tycker att jag har för många grejer stående på skänken..men då sa jag till honom..det är bara för att den sak se vitare ut...han vill ju ha den mörk..Du vet, man får ge och ta...
Grå möbler är jätte vackert..speciellt mot vitt...
jätte trivsam affär...
ha det så gott..
kra anna

prinsessa1976 sa...

Hei Tonje.
Ja det blir denne for jeg klarer ikke å legge inn bilder ordentlig på den andre. Men den anre blir IKKE slettet. Den blir liggenede slik man kan gå inn dit om man ønsker. Ønsker deg en fin fin søndag:O)

Anemone sa...

Her var det jammen mye lekkert du, men ble nå sittende å beundre de vakre lysestakene i innlegget under her jeg da :-) de lange i fattigmannsølv som du har kjøpt deg. Skikkkelig nydelige var de, og klart vil de ha en hedersplass i etthvert hjem.

Jeg skal ikke spørre hvor de er kjøpt, for denne damen har nå litt kjøpeforbud en tid. Det skal jo være konfirmasjon i dette hus nå om en måneds tid, så pengene kommer til å fa andre føtter å gå på. Men morsomt det også da, ha en sønn som begynner å vokse seg stor og sterk. Men voksen ?? sannerlig om jeg vet... for konfirmasjon er jo liksom dørstokken inn i den voksnes verden ??

Søndag og sol i trøndelag, i går hadde vi 3 årstider på en og samme dag (sol, regn og snø) men i dag blir det tur i skogen, og så bursdagsfeiring til en svigerinne :-)

Kos deg du også min venn. Mange klemmer herfra.

Ann-Catrin / finthemma sa...

oj oj så vaker hylla och kudden oxå!!
Vilken härlig affär!
tack för att du delar med dig!
Kram a-C

ängeln i vitt sa...

Hej Tonje!
Tack så jättemycket för titten hos mig.
Vilken underbar hylla du visar...vill ha...vackra speglar är min passion.

Ha det gott
Kram Carina

Anonym sa...

Hej Tonje
Tack för dina fina ord hos mig...nu hittade jag till dig och det var ju tur, du har en sån fantastiskt fin blogg, visar så mycket fint.
Gillar verkligen den fina tallrikshyllan....
Du jag lägger in dig hos mig och sen så kommer jag att kika in fler gånger.

Kram Pernilla

Randi sa...

Masse saker til inspirasjon. Jeg har som vanlig lyst på aaaalt!!:)

Håper dere har en fin søndag.

Klem

tulipanerogkrystaller sa...

For en fin blogg du har. Fant deg hos Anita.
Mange flotte inspirsjonsbilder. Og den fatrekka er jo bare helskjønn.
Vi har malt all panelet hvitt. Kan anbefales. Ble kjempefint.
Ha en fortsatt fin helg. Hilsen Marit.

LISBETH---<-@ sa...

åhhh Tonje den hyllen er en sånn vil ha sak hos meg, alltid like gøy med disse butikkrundene dine, koser meg.
Klem

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Nu har jag varit inne och tittat i den nätbutiekn...och det fanns mycket fint där.
Kram
Marie