søndag 2. mars 2008

Lantliv mitt i stan...

Etter at jeg viste dere bøkerne jeg kjøpte var det svært mange av dere som ville at jeg skulle vise noen bilder og fortelle litt om hvordan bøkerne var. Så i dag skal dere få se bilder fra den første boken "Lantliv i stan"
*
Jeg hadde tenkt å beskrive denne boken med mine egne ord,men etter å ha lest hva de selv skriver om boken er det akkurat det samme som hvordan jeg selv ville ha beskrevet den. Derfor siterer jeg beskrivelsen som forfatterene selv har skrevet;
*
"Alla drömmer vi väl om ett eget hus på landet: trivsamt,vackert och välkomnande med en avspänd och personlig stil. Själva uttrycket "på landet" ger associationer til en tidlös enkelhet där klassiska former harmoniserar med traditionella färger och mönster.
Efter flera vita är sprudlar heminredningen äter av färg och mönster. I kombination med tidlösa naturmaterial kan det ge vilket rum som helst ett intryck av lantlig idyll.
Kapitlen i den här boken tar upp ulika lantliga stilar och gir praktiska exempel på hur man med hjälp av inredningsdetaljer och olika material skapar en naturlig,lantlig stil som passar alla hem. Med sina mer ân två hundra praktfulla färgbilder er Lantliv mitt i stan den perfekta inspirationen för den som vill göra stadslivet til en lantlig dröm."
*
Forfatterne av boken er;
Liz Bauwens & Alexandra Campbell


Ønsker de som tiiter innom en flott uke!

11 kommentarer:

Mona. sa...

Heisann !! Ja,du må nok ta deg en tur til JYSK,de har utrolig mye fint,akkurat nå.....farlig,farlig....!! Så fin den boken så ut,du ! Jeg fallt helt for det første bildet,skulle gjerne vært eier av det skapet m/ innhold....hvor det skulle fått plass,velger jeg og ikke tenke på......hahaaaa...!!! Kos deg Tonje,og ha ei flott uke ;)

My Lovely Things sa...

jätte vacker bok...

härligt inspirerande bilder...

ha det gott..
kram anna

Vitt Hemma sa...

Åh, vilken härlig bok med en massa inspirerande bilder...
Kram Sofi

MiaMaria sa...

Vacker bok att inspireras av....

Miamaria

Anita sa...

Heldigvis er det helt gratis og ikke energikrevende og drømme! Ha en god uke! Klemmer fra Anita

Flower Power sa...

Hei Tonje.

Dette så da ut til å være en bok med masse deilig inspirasjon for oss som liker den engelske landstilen! Skjønner godt at du koser deg med denne.

Takk for at du bryr deg Tonje....jeg tenker på det med behandlingen....det er så godt å vite at det er folk som deg der ute:) Behandlingen ser overraskende nok ut til å hjelpe, enda jeg bare har hatt en beh. Jeg sender deg en mail jeg, for dette er litt spennede.

Stor klem:)

Randi sa...

Så mange fine bilder det var i den boken. Nå må jeg visst gjøre plass til interiørbladene også..:)
Ha en flott mandagskveld

Mita`s hjørne sa...

Himmel og hav for noen flotte bilder... der kunne jeg flyttet inn direkte... har bestilt noen inspirasjonsbøker som jeg venter spent på (Pottery Barn)...

Ha ei koselig uke du også...

Marie sa...

Vacker bok med inspirerande bilder!

Kram Marie

Moderncountry sa...

Nyyyydelige bilder fra din nye bok Tonje!! Bare ordene får meg til å føle gleden over landlivets gleder. Med både grønt, dyr, hus med sjarm og urtehager. Herlig!!

Ha en god natt min venn ♥

Nostalgi och romantik sa...

Ja, den är jättefin den boken!!!
Kram
marie