tirsdag 4. mars 2008

Mitt nydelige bestikk

I dag vil jeg vise dere hvilket nydelig bestikk jeg har samlet på. Det tok meg nesten 2 år å få ett komplett sett til 12. Det er så utrolig vakkert i mine øyne,og jeg elsker hvordan hvitt og sølv komplimenterer hverandre. Det er to av mine favoritt farger. Dette bestikket har nydelige former og har fått det nostalgiske navnet Rokokko, det er i nysølv og passer så utrolig vakkert til serviset mitt som jeg viste dere i forrige uke.

Klemmer Tonje

20 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hei Tonje! Syns det er noe fint hos meg! Ja det erbra! Sender pakker jeg om det skulle være noe! Sendt både til nord,sør og øst allerede!! Rokokko har jeg også men bare t-skje og kakespade. Helt enig at det er ett vakkert bestikk! Ha en fin dag videre! :0)

Den vita drömmen sa...

Hallo
Tack för titten hos mig.
Jag håller med dig att besticken är jättevackra.....
Jag skulle också vilja samla på några fina bestick.
Ha det så bra
Kram Liselotte

Vitt Hemma sa...

Tack för grattulationen! Det ska bli jätte spännande!!
Å guu så fina bestick du visar!! Det är ju så extra roligt att duka när man har fint porslin och bestick!!
Har ni vår känslor än?
Kram Sofi

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hej där
tack snälla för titt och gullig kommenatr på min sida..nu hittade ju jag till din.. ojoj vad fina bestick.. så vackra.. kul att ha ..och vad fint du kan duka tillsammans med ditt vackra porslin!!
Ha det gott kram A-C

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Takk for koselig kommentar hos meg, og takk for tipset enda en gang ;)

Jeg forstår godt at du er glad i bestikket ditt, det var virkelig fint! Fant ut at jeg hadde gått glipp av innlegget ditt om serviset ditt, og måtte scrolle meg ned for å ta en titt ;) Og det motivet var jo bare utrolig skjønt! Synes det er vanskelig å finne et servise som jeg virkelig faller for og som jeg ønsker å spare på. Er litt kjedelig med helt hvitt også, kunne tenke meg noe annet enn det. Min venninne samler på serviset til perfect home, og det liker jeg veldig godt!

Ønsker deg en fortsatt fin uke!Her tar vi oss kanskje ett par dager fri fra oppussingen så vi ikke skal gå helt lei, men vi kommer nok i havn for det ;)
Klemmer fra Beth

Anemone sa...

Nydelig Tonje. Og så er det da ekstra morsomt å pynte et bord når en har slike ting i skuffene også da, og på damaskduk blir det bare så lekkert at det minner om selveste julaften. Har bestikket opphøyet rose jeg da, og trives veldig godt med det i grunn :-)

Fin kveld til deg.

Cathrine sa...

Nydelig bestikk du har. Kjekt å ha fått full samling nå da. men som regel så blir man aldrig ferdig med samlingen :-)

MiaMaria sa...

Håller fullständigt med så vackra!
Miamaria

Sockersött sa...

De är jättevackra. Dom får du hålla hårt i så ingen tar dem =) Jag fick silverbestick av min mamma som hon har i sin tur fått av sin mor. Jag fick en jättestor uppsättning med massa olika knivar, gafflar, skedar, salladsvbestick och du vet allt sånt. De är också graverade med min mormors första bokstav i för och efternamn.

Kramar Kia

Anita sa...

Nydelig det også!! Selv samler vi på Valdres i sølv, men har bare snart fullt sett og jeg har iallefall spart i 20 år!! Men koselig å få etterhvert også da!
HA en god kveld!

elin1976 sa...

Ja dette var flott. Jeg samler også men mitt heter Nina av alle ting.
Ditt er finere. Det var mer med ditt liksom.
Ønsker deg en fin kveld:O)

Loppisliv sa...

Håller fullständigt med dig...vitt och silver är ljuvligt ihop....och så fina bestick du har.....helt underbara.....måste vara roligt att duka fint till fest med de vackra besticken.....kram och sov gott //Paula

Mona. sa...

Hei,så bra at du var fornøyd med skiltet !! Jeg var redd Posten skulle være litt hardhendt,og ødelegge opphenget.....men prøvde å beskytte det . For et nydelig bestikk du har,virkelig flott,akkurat som servicet ditt ! Tror mitt heter Anita,er veldig glad i det,men service har jeg faktisk ikke,jeg vet nemlig ikke hva jeg skal velge.....er totalt ubesluttsom,akkurat som VinglePetter i Fjordland-reklamen...... Nattaklem fra Bodø :O)

JULIE K sa...

Heia vennen. Nå begynner jeg å få litt tid igjen til bloggingen. Har savnet alle så mye, så det er så koselig å gå en liten runde nå. Håper du har det bra. Nydelig bestikk du viser. Stor klem : )

White Season sa...

Å så vackert, gillar verkligen din samling..och visst var det väl värt 2 års väntan på en full samling :-) Kram Kram Malin

Mita`s hjørne sa...

Hei Tonje...
Nydelig bestikk du samler på... jeg har et som heter Nina, synes disse som ser litt "gamle" ut er så flotte...
De flisene jeg skal ha på kjøkkenet er helt enkle, hvite og glatte, flisene er 10 x 10 cm... Men jammen er det mange fliser å velge mellom - og da synes jeg hvitt er en enkel farge - passer jo til det meste... iallefall her som vegger skifter farge i "hytt og pine"...

Ha en koselig dag...

Nostalgi och romantik sa...

Jättevackra bestick! Två år var ändå inte så lång tid tycker jag!
Jag fick nysilverbestick från det jag fyllde ett år och sedan varje år till det blev fullt...Det tog ganska många år!
Kram
Marie

Moderncountry sa...

For et vakkert bestikk Tonje!! SÅ vakkert mønster. Klart det er verdt ventetiden på 2 år. Det koster jo penger men nå har du noe kjempeflott for resten av livet ditt!

Klem fra Aina :)

Lene sa...

Kjempe fint bestikk, selv har jeg hardangerbestikk ( slipper å pusse dem)... Det er noe spesielt med sölv.

Veldig fin side du har.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra