søndag 10. februar 2008

En ny uke,med nye muligheter...

Var ikke dette ett nydlig bilde,,som symboliserer lysere tider??
Nå er helgen over,og vi tar fatt på en ny uke. Etter langtids sykdom tror jeg nå at jeg endelig begynner å bli bedre og det er jo kjempe flott.Helgen har i hvertfall vært super,tenk at jeg har klart å gjøre litt for første gang på over 5 mndr...holder kroppen seg slik tror jeg at jeg vil klare en liten runde i interiørbutikkene i løpet av uken...
*
Søndagen har bestått av ett nydelig vær. Sol fra skyfri himmel og drypping fra hustak og trær,så i dag fikk jeg en herlig vår fornemmelse...så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen vårlige bilder av noe jeg godt kunne ønske å ha i min hage en gang i fremtiden...Bildene kommer fra;
*
Jeg har også mottat en mail fra butikken jeg presenterte for dere til helgen,og der sto det at fra og med nå er mulig å bestille varer også fra utlandet!
Ha en flott uke!

25 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hej!!

Visst är det härligt med vårkänning!!!

Vad bra att butiken vill skicka försändelser till utlander..det öppnar ju vissa möjligheter...fniss fniss:)

Otroligt vackra bilder du visar...
ha en bra vecka..kram Anna

christinasinteriør sa...

Hei og tusen takk for fin kommentar! Bra du begynner å bli bedre , det må være grusomt å være elendig så lenge. Fine vårbilder-her har det vært 10 grader og sol i helgen. Alt blir lettere nå det er vår. Ha ei fin uke:=)

Nostalgi och romantik sa...

Tack för dina rara ord på min blogg... jag blir såå glad!!
Jättefina lusthus du visar...ett sånt skulle jag också kunna tänka mig...men tyvärr får det väl inte plats i vår lilla trädgård!
Så skönt att du äntligen känner dej bättre, nu kommer det säkert att bli ännu bättre för var dag.
Kram
Marie

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

Ja nå går det definitivt mot våren Tonje! Å herlig er det :) Så inderlig godt å høre at du føler deg bedre, det gjør meg så glad! Tenk så deilig for deg nå fremover, da kan du komme deg ut å få mer energi fra solen. Jeg selv boblet over ettet denne helgen. Jeg som er så mye inne følte meg helt fri av igjen å kunne være ute noen timer og nyte. Herlige bilder, de har jeg nytt flere ganger. Tror jammen jeg fant de via Vakre Hjem tidligere. Husker jeg tenkte hvor flott et slikt lysthus i hagen hadde vært. Ser for meg en stor stor hage ful med romantiske roser og midt blandt de et lite fint hus. Fine drømmer!

Ha en god uke Tonje, håper formen bare blir stigende!
Klemmer

Berit sa...

Så godt å høre at det begynner å gå litt bedre med deg. Våren er noe å glede seg til. I dag er det solskinn her. Skulle ønske jeg hadde en glassveranda der jeg kunne sitte å nyte vårsolen.

BROCANTE sa...

Hei - flott at du ble fornøyd med det du kjøpte av meg. Den Madonna figure kjøpte jeg på marked i Frankrike. I påsken skal jeg til Frankrike igjen i 14 dager så det blir vel flere markeder tenker jeg. Takk igjen for handelen.
Hilsen Ingrid

Sockersött sa...

Vad skönt att du börjar mår bättre. Visst, är lusthus underbara. Tänk att sitta där och fika i alla väder, mysigt värre.

kramar Kia

Mita`s hjørne sa...

Det er jo så hærlig nå, med sol, snøsmelting og VÅRstemning...
Så flott at formen din begynner å bli bedre...
Å jo - et slikt lysthus skulle jeg jammen fått ryddet plass til i hagen ja...
Tusen takk for tipset foresten, skal sjekke Indiska neste gang jeg skal til Trondheim...

Ha en koselig uke...

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Så godt å høre at du endelig begynner å føle deg bedre! Kan nok tenke meg at det kjennes godt ut! For et nydelig første bilde du viser! Jo lysere tider, det føler jeg virkelig at det er nå!
Så nydelig det hadde vært å ha et slikt lysthus i hagen sin! *drømme*
Ønsker deg en herlig uke!
Klemmer fra Beth

Hulda sa...

Å, så fine lysthus. En gang skal vi ha et i hagen, det er helt sikkert! :)

My Lovely Things sa...

jo den vackra kransen med murgrönan...inspirationen och iden fick jag genom vackrehjem och onteriör...

Ha en bra dag...
kram Anna

Anita sa...

Så godt å høre at du føler deg bedre!! Toppers!! Det bildet var nydelig! Kunne tenkt meg et sånt på veggen i syrommet jeg!
ha en flott og frisk uke!!!
Klemmer fra Anita

Elisabeth sa...

DRømmen er et lysthus ja, kunne sitter der ute i blomsterduft, høre på fuglene og nyte en god engelsk kopp te. Finnes det en bedre drøm, neppe for en havefantast som meg ;)
Ha en flott dag videre.

MiaMaria sa...

Hejsan!
Vad skönt att du börjar bli bättre......gott!

Och vilka härliga sommarbilder du bjuder på, gissa om man längtar....


HA´det så gott!
Miamaria

EVA AGNES sa...

Det är så skönt och annorlunda när solen äntligen tittar fram och förgyller vår värld.
Ta nu en tur i inredningsbutikerna så ska du se att du livas opp änu mer.
Kramar
Eva Agnes

Anja Holt sa...

Jeg vet ikke hva slags sykdom du har, men om du er på bedringens vei skal man bare prise seg lykkelig. Vakre bilder, vakker blogg!

Marie sa...

Vad skönt att du börjar bli bättre!

Underbara bilder på lusthusen, ett sånt skulle man gärna vilja ha!

Kram Marie

Lisbeth sa...

Ønsker meg også! Elsker små lysthus,vi får se hva det blir til....etterhvert mye å holde, blir litt lei vedlikehold så det gjelder å begrense også, men kan da saktens nyte herlige bilder ,o))))
Flott å høre at du er bedre, nyt det og ta godt vare på deg selv.
Klem

Loppisliv sa...

Vilka Ljuvliga bilder...Ett lusthus står på önskelistan här hemma...Kram Paula

Landliv sa...

Skulle GJERNE hatt et lysthus selv, men her vi bor så passer det ikke med et slikt lyst, lett med masse glass... må være litt grovere materialer, kanskje i lerk.
Takk for inspirasjon! :-)

Nygammalt sa...

Vackra vackra bilder! Det står verkligen för ljusare tider.
Kram.

Guldkant På Livet sa...

Vilka underbara lusthus!!! Många hjärtliga hälsningar till dig! Mari.

My little footprints sa...

Det er så morsomt at også dere har akuratt den samme løsningen på badet som vi hadde! Noe så idiotisk med to bad med en skillevegg? Ja badet er fra 1970, det er bygd i årskifte 69/70. Skjønner godt at du ikke kan vente med å få det fiksa opp! Jeg synes jo til og med at det var litt vemmelig å sitte på den gamle doen! ;)Den var helt brun nedi, for her er det brønnvann og det inneholder mye jern, slik at doen nedi vil til slutt bli misfarget! Du skal se meg nå, med hansker og gryteskrubb nedi do, jeg vil ikke ha det brunt nedi doen min nei! :) I badeprosessen så var vi nødt til å ha en portaporti do stående i kjelleren, og vi var også nødt til å dra å dusje hos familie og venner siden vi ikke hadde bad! Jeg er virkelig glad vi slipper det nå! Ønsker dere lykke til med deres, skal bli morsomt å se hvordan badet ditt blir!
Klem fra Beth

My little footprints sa...

Nå glemte jeg forresten å spørre deg om en ting! Vet du om noen gode internettbutikker hvor jeg får kjøpt hånkleholdere, dorullholdere og knagger i en fin romantisk hvit stil? Jeg har prøvd å finne det, men jeg finner det bare ikke! Ingen ting som har falt i smak enda! Og jeg vet du er så flink til å finne internettbutikker, så jeg tenkte kanskje du visste om en god en?
Klem fra Beth