fredag 22. februar 2008

Denne ukens butikk

Tusen takk for alle de koslige og varme kommentarene dere legger igjen til meg...jeg leser hver eneste en og de gir meg så utrolig mye. Er koslig at flere av dere fant noen bøker dere kunne tenke dere i forrige innlegg...som jeg skrev så skal jeg ta noen bilder å fortelle litt om hver enkelt etter hvert. Mange lurer også på hvor jeg bestiller bøkerne mine,og det er på nettbutikken Capris. Den butikken leverer til de fleste land i skandinavia!
*
Jeg tenkte også at jeg skulle informere om denne ukens butikk.Butikken er svensk og har de nydligste bilder og produkter på sin nettside. Denne gangen har jeg valgt å ikke vise bilde av de ulike produktene men, nydelige inspirasjonsbilder fra nettsiden.. Så med disse bildene ønsker jeg alle som titter innom en riktig flott helg!


Ukens butikk er;
Fredrikmicael


21 kommentarer:

Mona. sa...

Hei i natten,Tonje ! Takk for alle fine ord om skiltene mine :) Så fine bilder du viser,må nesten inn på en liten jakt der.....det er helt utrolig så masse lekre fristelser det er å få tak i....hva gjorde vi før pc'n kom.....?? Farlig,farlig....men du har jo et helt hus å fylle,verre med meg.....!! Kos deg,og ha ei super helg : ) Nattaklem fra Bodø.

My Lovely Things sa...

vilken trevlig affär...den får jag kika in i....

Tack för tipset om var man kan köpa böckerna..
kram och ha en go helg..

Cathrine sa...

Du har så masse fine butikk tips. har du bestilt noe selv ifra disse?? Får jo lyst til å bytte ut tingene mine annen hver dag :-)
Ha en kjempefin helg

Nygammalt sa...

Hej!
Kul att du hittar så mycket fina nätbutiker som du kan tipsa om oss. Böckerna verkar jättefina, de måste jag kolla upp!
Kram och trevlig helg!

Hulda sa...

Må spørre igjen, jeg, Hvor har du kjøpt bøkene? Den Lantliv mitt i stan, så så bra ut. :)

Berit sa...

Lekre bilder! Skulle gjerne satt meg ned en stund ved det dekkede bordet.
Jeg har også oppdaget Capris - super nettbutikk. The Book Depository er heller ikke dum.

Sockersött sa...

Denna butik är alldeles underbar. Blåster det på er något i Norge? Här i Sverige varnas det om storm. Men som tur är bor jag inte nära kusten.

Kramar Kia

Sockersött sa...

Denna butik är alldeles underbar. Blåster det på er något i Norge? Här i Sverige varnas det om storm. Men som tur är bor jag inte nära kusten.

Kramar Kia

Kreoline sa...

Her må jeg ta meg en kikk. Får gå inn på linken med bøkene også, kanskje noe som frister der også, det er det jo som regel alltid.
Takk for koselig hilsen Tonje, nei, det er ikke kjelleren som er skyld i ryggen, der nede er det andre som tar seg av ting og tang, så jeg vet ikke helt hva det er. Det går nok over. Ønsker deg en kjempefin helg Tonje, kos deg masse, klem fra Mona.

MiaMaria sa...

TAck för tipset och trevlig helg!
Miamaria

Moderncountry sa...

Så utrolig mange flotte bøker du har fått i hus Tonje!! 4 av dem står allerede på ønskelisen, og høyt oppe står "White on White". Du kunne gi referat og vise bilder når du er ferdig vel? hint, hint :))

Bøkene til Jeanne D` Arc Living skal jeg nok snart få tak i. Begge har jeg sett så mange vakre bilder fra at de er verdt vært eneste øre.

Igjen vakre bilder fra nettbutikker. Den siste hadde mye nydelig Quilts.

Det er så godt å høre at formen er stigende, kan jo nesten ikke tro du har vært syk i over 5 mnd. Ha en hyggelig helg Tonje!
Varm klem ;)

Mita`s hjørne sa...

Nydelige innspirerende bilder du viser her... trenger litt sånn påfyll nå, jeg føler iallefall behov for slikke bilder nå - har gått litt "tom" for tiden, men det er nok vinteren som virker slik på en...
Har bestilt en del bøker jeg også hos Capris, de er billige og så rask levering... supert...

Håper du får en flott helg...

ängeln i vitt sa...

Tack för att du tittade in hos mig. Och tack snälla du för tipset på nätbutiker.

Ha det gott
Kram Carina

Huset i Hagen sa...

Takk for kommentar hos meg! :0) Det er alltid så koselig å titte innom bloggen din med alle disse fine bildene du viser og gode butikktips! :0)

Vitt Hemma sa...

Va fna bilder du visar! Va tvungen att kika in i butiken direkt och berätta för mamma om den... Hihi...
Tack för tipset!!
Hoppas din helg är mindre blåsig än vår!
Kramar Sofi

christinasinteriør sa...

Tusen tusen takk for kommentarene på min blogg. Ja blir veldig fristet til å ta med masse hjem ja. Plukker ut på messen det jeg liker best og det er veldig farlig... He he men gud så gøy. Koser meg hver dag! Ha en fin søndag-her er det storm. Klem!

Mia sa...

Så utrolig vakkert det nederste bildet i innlegget ditt er! Det er jo bare å drømme seg bort i slikt et vakkert interiør.

Koselige bøker i det forrige innlegget. Jeg har også bestilt fra Capris, og vært veldig fornøyd med både utvalget og levering.

HannaH i Det stora grå huset sa...

Så underbart det ser ut....

Önskar dig en underbar vecka Tonje!
Kramar Hanna

elin1976 sa...

Ønsker deg en flott mandag. Klem fra Elin:O)

Randi sa...

Det finnes så mye flott der ute i den store nettbutikk verden. Godt du kommer med gode tips.

Ha en superfin mandag.

Klem

Nostalgi och romantik sa...

Ja, de var mycket fint i den butiken! Nu har jag kikat lite där...får titta in där igen!
Kram
Marie