mandag 25. februar 2008

Mitt Servise...

Hei!
Denne helgen har det vært masse vær...alt fra sol og stille til snø/regn og nesten storm i kastene så det har vært en helg hvor man har kunnet være inne med god samvittighet. Jeg har kost meg med boken jeg viste dere tidligere (Lantliv i stan) og det nye Bolig Pluss bladet. Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra boken i løpet av uken.
*
Jeg har sett mange nydelige serviser rundt omkring på deres blogger,og i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere det serviset som jeg samler på. Det er ikke noe gammelt servise,men det har nydelig gammelt mønster.
Servisets navn er Amadeus;
Her på første bildet er kaffeserviset....


Middagstallerken og suppetallerken...Og til slutt,ett nærbilde av servisets nydelige mønster...
Husk at hvis du klikker på bildene blir de større!
*
Ønsker dere en riktig flott uke!

10 kommentarer:

Cathrine sa...

Heisann! Nydelig service du samler på da. Har egentlig ikke samlet på noe sånt ennda jeg. Arvet et service av min gammel onkel og masse annet.Og alt er like fint så har ikke hjerte til å ikke bruke det. Her har det også vært alle fire årstider i løpet av helgen,men har blitt litt baking ut av det da. Ha en fotsatt fin mandagskveld

Hulda sa...

Så stilfullt servise du samler på.

Jeg kunne ikke finne boken på Capris, den er kanskje utsolgt.

Helene S sa...

Nydelig service med duse finefarger.Ser litt "gammelt" ut i stilen og det bare elsker jeg :0)

Mona. sa...

Så fint det var,har aldri sett dette før !! Nydelige detaljer,og farver ;) Jeg klarer ikke å bestemme meg i servise-jungelen,jeg.....det er bare altfor mange som frister ! Ha en fin dag imorgen ; )

Mita`s hjørne sa...

Jammen er det et nydelig servise du samler på, delikate farger... og et aldeles nydelig mønster...
Men jammen er det mange serviser som frister også, det gjelder å holde tunga rett i munnen når en skal velge, tidliger samlet jeg på et fra firkløveren, men det ble skjelden brukt... nå er det arv fra Ikea, det er stadig i bruk - og det er jeg ikke redd for å bruke heller - billig er det også...

Ha en flott tirsdag og uke...

My Lovely Things sa...

men!!!

Vilken vacker servise!!
Förstår att du är glad i den..
kram anna

Anita sa...

Nydelig servise!!! Neida, jeg er ikke fra MO i Rana, men min mann er!! Så det er barnas farmor og farfar som bor der!! Er du "frisk" om dagen , eller bare bedre?? Har de funnet ut hva som har vært??
Klemmer fra Anita

Flower Power sa...

Åh dette var et nydelig servise, jeg har ikke sett dette før jeg. skikkelig stilfullt og lekkert:)
Ha det fint, vi "snakkes":)

EVA AGNES sa...

Hej Tonje!
Lycklig är du som äger en sådan stilg servis. Är det Villeroy Bosch?
För mina ögon ser det så ut.
vacker är den hur som helst.
Kramar Eva Agnes

Emmeline sa...

Så nydelig serviset ditt er:) Kjekt å komme innom her hos deg Tonje, Det er liksom butikkbanken min dette. Jeg stikker innom her og klikker meg videre på linkene dine med jevne mellomrom. Du viser alltid så mye fint. Er du vel på plass i det nye huset?? Håper det går bedre med sykdom også---det har jammen vært tøft for deg de siste månedene kan jeg tenke meg. Tusen takk for koselige hilsener på bloggen min, kjekt at du stikker innom!