fredag 4. januar 2008

Godt nytt år!


Var ikke disse nydelige???
Min kjære samboer ga meg disse i julegave,og tro hvor glad jeg ble da jeg fikk se dem...Formene og detaljene er bare sååå vakre!Jeg gleder meg til at jeg kan få dekorere og sette dem i sine rette omgivelser. Dere skal ikke se bort i fra at disse vil komme med på andre bilder også gjennom 2008.
*
Ønsker dere alle ett godt nytt år!
Klem Tonje

16 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Verkligen mycket vackra. Fint uttänktav din sambo att ge glasklocka och rosor.
Jag ser fram emot att se fler bilder på dem.Ett riktigt Gott Nytt År kära Tonje
Kramar Eva Agnes

Berit sa...

Helt enig. Kjempevakkert! Godt Nytt År!

Lotta sa...

De är verkligen otroligt vackra. Kan tänka mig att ljusslågan kommer att spegla sig vackert!

Ett riktigt gott nytt år till dig med!

Varma kramar
Lotta

Ellie sa...

Hei Tonje, og godt nytt år! Det var trist å høre at du fremdeles sliter med sykdom, men det var jo en lettelse å høre fra deg igjen, og jeg håper at du nå endelig kan få noen medisiner som gjør at du blir fort frisk igjen. Gleder meg til å se bilder av det nye huset deres!

Annettenett sa...

Det var nydelige ting ja, aldri sett før, kjempelekkert!

Anita sa...

Såå fine ting!!
Godt nytt år!! Og god bedring!!
KLem Anita

Kreoline sa...

Nydelig nydelig Tonje, likte sååå godt den osteklokken med skålen, kikket på noe lignende i dag, men den var såååå dyr. Håper det går bedre med deg, ønsker deg alt godt i det nye året og ta du blir frisk. Send meg en mail hvis du gidder så jeg får høre hvordan det går med deg. Ha en fin helg Tonje, klem fra Mona.

Lisbeth sa...

Alldeles nydelige!Takk for titten!
mvh Lisbeth

Nina sa...

Godt nytt år til deg vennen:)
Så flotte gaver du fikk av din kjære...heldig du som har en slik:)
det har ikke jeg;)
takk for hyggelig kommentar på bloggen...vi snakkes, klem til deg.

Anne-Berit sa...

Så fine ting du fikk.Stakkar deg da som har vært så mye syk,håper du får hjelp til å bli bra igjen snart.Ikke noe kjekt å ha det sånn noe lenge.Ønsker deg en fin helg:-)

elin1976 sa...

Hallo Tonje mor.
Har selv sett på disse herliger
te lysestagene som er formet som er formet som en rose. Ser at de kommer i alleslags farger men disse i sølv er nok en favoritt.
Det er så herlig når jeg er rundt for å skrive kommentarer på alle bloggene og jeg ser at du har vært der å kommentert før meg. Tenk å bare bli så glad av å bare se et navn. hehe
Må innrømme det at jeg var litt bekymra om du ikke kom tilbake men tenkte da ville du iallefall gi beskjed om det. Ønsker deg en nydelig lørdag og ei flott helg. Masse gode klemmer til deg:O)

Anemone sa...

Heldig er du. Vakkert.

Fortsatt god bedring til deg, og når sant skal sies savnes du her inne :-)

God varm og helberedende klem.

Ingrid sa...

Flott gave du har fått!!! Godt nytt år, og god helg!

Marie sa...

Hej Tonje!

Vad glad jag blev när jag såg kommentaren från dig, vad roligt att du är tillbaka i bloggvärlden. Tråkigt dock att du fortfarande är sjuk.

Vilka fina julklappar du har fått!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

elisabethj sa...

hei kjære venn.....Har vært innom deg her noen ganger uten å gi så mye lyd fra meg, men nå er det på tide:) Du skriver at du har vrt mer eller mindre sengeliggende i fire måneder...Jeg har bare lyst til å minne deg om at du ikke er alene......Jeg vet hvordan det kan være å ligge rett ut uten å vite når du er på beina igjen,vet hvordan det kjennes når tårene triller når ingen andre ser eller kan forstå hvordan du har det. Da blir de små tingene til store lysglimt; en blomsterbukett, en telefon man orker å ta, fine skiftninger i været, dårlige såpeserier på tv, hehe.....Livet leves en dag om gangen-også for de som haster fra det ene til det andre, som ikke har tid til å stoppe for å kjenne sola i ansiktet eller ta imot stillheten....Du er en hverdagshelt kjære venn...Ønsker deg massevis av lykke midt i det du er i nå, håper at hjertet ditt kan fylles med håp og forventning......Tenk hva du har mestret å holde ut!!! Tenk for en "jobb" du har gjort disse månedene.....Og sakte men sikkert skal du komme på beina igjen, smiiile igjen, ta del i den delen av livet ditt som du savner nå.....Det vil bli bra...Mens du lever livet ditt og føler at du kanskje bare venter i perioder på fremtiden-så vil jeg minne deg på at du lever et FULLVERDIG, likeverdig liv-uavhengig av om du har ordinær arbeidsuke å vise til.....fred, kjære venn:)

Stor klem fra meg

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte ting du har fått... Skikkelig morro at du er på "nett" igjen...

Ha en koselig dag...