lørdag 29. desember 2007

Hei alle sammen!!

Nå er det leeenge siden jeg var innom her,og det er en grunn til det.Jeg er fortsatt syk,og dagene tilbringes for det meste liggende.Jeg vet ikke hvor mange leger som har sett på meg og diskutert seg i mellom,men de kom frem til at magekataren var gått over til ett kraftig magesår.Jeg fikk en sterk antibiotika kur som tok mye av smertene,men kvalmen og mageproblemene er der fortsatt,så jeg venter nå på at legekontorene åpnes igjen, slik at de kan få undersøkt meg atter en gang.
*
Det har vært en rar jul,men jeg har julestemning selv om jeg har måttet takke nei til masse invitasjoner og ikke ha kunnet spist julematen. På selveste julaften klarte jeg å få i meg litt av middagen,men ingen dessert og heller ikke noe kaker.Magen min tåler det ikke så da er det bedre å la være.Siden jeg har gått slikt som dette i over 4 måneder er kroppen svært reddusert og det er ikke mye jeg klarer,jeg måtte til og med få hjelp for å få åpnet gavene i år!!
*
Jeg må få takke dere alle som har vært innom å lakt igjen en liten hilsen,jeg setter så stor pris på det!! Og så fort jeg blir frisk skal jeg stikke innom dere og legge igjen noen fotspor..
*
Vi har kommet oss i det nye huset så det blir masse før/etter bilder etter hvert som vi begynner å pusse opp,så da håper jeg at dere vil følge meg og min blogg videre.
*
Jeg må få ønske dere alle en riktig god jul videre og så håper jeg vi sees i det nye året som kommer!
*
Mange klemmer fra
Tonje

29 kommentarer:

Lykke sa...

Hei Tonje. Føler med deg og håper du vil bli bedre snart. Gleder meg til å se bilder fra ditt nye hjem. Ønsker deg et riktig godt nyttår:) Klem fra Lykke

Nina sa...

Å, Tonje nå ble jeg glad for et livstegn fra deg! Nå syns jeg virkelig dette har vart lenge, det er vell ikke mye igjen av deg snart...Håper virkelig du kommer deg, slik at det nye året blir et år med oppussing og glede.
Ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR!
Mange klemmer fra meg

Berit sa...

Håper virkelig at medisinmennene finner ut hva som feiler deg, og at du snart blir bedre. Godt å få et livstegn fra deg. Ønsker deg god bedring og et riktig GODT NYTT ÅR!

Anita sa...

Så godt å høre fra deg! Får håpe at de finner ordentlig ut av det til neste år!
GOd bedring og GODT NYTT ÅR!!!
KLem Anita

Koselig koselig sa...

Å så trist det var å lese at du ikke er blitt bedre da :( nå ble jeg lei meg på dine vegne, håper virkelig de får undersøkt deg godt nå etter jul og at du får medisin som fungerer. Sender deg en stor klem og ønsker deg av hele mitt hjerte GOD og SNARLIG BEDRING!!!

klem fra Mette :)

MiaMaria sa...

Men stackare där låter inte alls så bra.
Hoppas du blir bättre snart.
Och att du får ett bra år 2008...

Miamaria

Katy sa...

Hei.
Kjempefin blogg du har. Vil ønske deg god bedring og håper du blir frisk snart. Godt frisk nytt år.
Klem Katy.

Hulda sa...

Hei Tonje! Så godt at legene har funnet ut hva som feiler deg. Det må være grusomt å gå så lenge og ha vondt i magen. Håper det kan bli bra nå. Kos dere i det nye huset, blir artig å se hvordan dere får det. Godt nytt år!

Lotta sa...

Väldigt skönt att höra ifrån dig, även om det är så himla trist att du fortfarande mår så dåligt!

Önskar dig i alla fall ett riktigt Gott Nytt År, och hoppas så att du snart ska få bli frisk!

Många varma nyårskramar
från
Lotta

Malena sa...

Gott Nytt År!
Krya på dig!

Kramar Malena

Mita`s hjørne sa...

Så godt å "høre" fra deg igjen... blir jo bekymret vet du... Håper du snart blir frisk...

Ønsker deg et RIKTIG GODT NYTT ÅR...

Nostalgi och romantik sa...

Stackars dej som inte är bra ännu!
Hoppas verkligen att dt blir bättre snart!
Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!
Kram
Marie

Kreoline sa...

Så kjekt å ha deg tilbake Tonje, ønsker deg et godt nytt år, så håper jeg du blir frisk i det nye året. Blir spennende å følge med på oppussingen av det nye huset ditt. Ha en fin nyttårskveld, klem fra Mona.

Anemone sa...

Hei kjære Tonje.

Så trivelig å høre fra deg igjen, men du og du så trist å høre at du ennå ikke er helt i form.
Å få jula delvis ødelagt med at kroppen ikke fungerer som den skal. det var litt trist å høre synes jeg. Har tenkt på deg flere ganger før jul, og nå i jula, for en blir jo litt engstelig når det er stille på bloggen din så lenge.

Godt å høre at dere er vel atablert i nytt hus nå da, og at dere har kommet dere delvis i orden.

Vi får håpe at det i 2008 retter seg, og at legene finner ut av hva som feiler deg. Det skal være ett av mine nyttårsønsker i år. Krysser fingrene for det.

Stor klem herfra, med ønske om at du får en trivlig kveld, og at det går godt for deg i året som kommer.

Stor og varm klem herfra til deg min venn.

Whoopsi Daisy sa...

En liten hilsen fra en ny blogger i blogglandia. Jeg har vært innom bloggen din mange ganger og fulgt historien din og ventet på nytt innlegg.
Trist og høre at formen din ikke har blitt bedre. JEg ønsker deg GOD BEDRING og et friskere 2008.
GODT NYTT ÅR til deg og dine
mvh
Whoopsi Daisy

Metteflette sa...

Masse lykke til med hus og med helsa! Håper du blir bedre snart :-) Et riktig godt nyttår ønsker jeg deg! Klem fra Mette

Ida sa...

Ønsker deg ett godt nytt år! Håper du blir fort frisk!
Klem fra meg.

Granne med Selma sa...

Var rädd om dig! Och hoppas 2008 blir ett bra år för din kropp och din själ!
Klem

Flower Power sa...

Åh, så godt å se et innlegg her hos deg nå.....jeg tenker på deg og lurer stadig på hvordan det står til. Håper inderlig du får hjelp snart.

Jeg vil ønske deg så masse ET GODT NYTTÅR! Håper det blir et år med god helse, glede og lykke:)

Gleder meg til bilder fra nyhuset:)
Stoooor Klem:))

linnea-maria sa...

Hejsan Tonje. Jag har kikat in i bloggen emellan åt för att titta om det händer något. Kul att höra av dig men tråkigt att du fortfarandse är sjuk. Jag hoppas att 2008 ska bli ett bättre år och att du ska få var frisk då. Många kramar från /linnea-maria

EVA AGNES sa...

Hej lilla Tonje!
Om du visste vad glad jag blev för att du gjort ett inlägg igen efter den 20 november. Även om det inte alls var roligt att höra att du fortfarande inte mår bra.
Nu får väl de här läkarna ta och skärpa sig ordentligt...hmmm!
Jag önskar dig allt gott i världen detta nya år och ber att du blir frisk snart.
Kramar Eva Agnes

Solstad sa...

Heisann, så kjekt å ha deg tilbake :) Håper legene finner noe som kan gjøre deg helt frisk snart .....jeg føler med deg. All lykke til deg dette året. Godt nyttår!! Klem

Blomman för dagen sa...

Tonje jag hoppas att ditt magsår blir bättre snart,det låter både jobbigt och tråkigt att ha det så en lång tid.Nya året kommer kanske bli ett bättre och friskare år för oss båda.../Kram Karin

My little footprints sa...

Hei!
Ønsker deg alt godt for det nye året. Får håpe det bringer deg mindre sykdom og smerte! Fortsatt god bedring til deg!
Klem fra Beth

Madicken sa...

Vill bara önska ett gott nytt år och säga att jag är tillbaka som bloggare igen! Jag hoppas att vi kommer att träffas en hel del framöver och utbyta mysig inspiration och tankar.

Kram Victoria

elin1976 sa...

Hei Tonje.
Så flott at de har funnet ut hva som feiler deg. Mannen min hadde på det meste 3 betennelser i magen deriblandt magesår bakterien som han har antageligvis hatt i 3 år så jeg skjønner hva det går i. Lykke til, ta tiden til hjelp og tenk deg selv en mage som det er sår i når vi dytter i oss fett, salt og diverse andre ting. NO GOOD.
Her er det også slik at han får ganske vont enda i magen enda det er 1 år siden. Masse glad for å at du iallefall er tilbake. Masse klemmer fra Elin:O)

Moderncountry sa...

Å der er du Tonje!!

Som jeg har ventet og ventet på nyheter! Åh, jeg har virkelig vært bekymra altså. Trodde det hadde skjedd noe riktig så galt, så jeg er glad for å høre at du er her enda og har motet oppe. Veldig trist selvfølgelig å høre at du enda er syk og ligger til sengs, men glad for at de har funnet ut hva det er og at det kan behandles. Sendte deg en mail tidligere men du har vel ikke hatt krefter til å gjøre noe som helst. Vil takke deg for all inspirasjon i året som gikk og samtidig ønske deg det aller beste for det nye året som kommer. Håper helsa blir på topp igjen, at du vil trives i deres nye hus og at vi kan prates mer. Stooor klem fra meg!!

Aina x

Lykke sa...

Hei igjen! Ville bare innom deg for å reklamere for at bloggen min fyller ett år i dag, og alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen om en overraskelse tilsendt i posten. Det hadde vært hyggelig om du kom innom:)

BROCANTE sa...

Hei
Jeg håper du blitt mageproblemene dine. Magesår er ikke morsomt. God bedring