torsdag 11. oktober 2007

Gledelige nyheter....

Nå er jeg nesten frisk,etter 1 mnd har jeg endelig fått noen tabeletter som gjør at jeg blir stadig bedre,den siste uken har jeg tilbrakt i sengen,ikke har jeg klart å lese,se tv eller være oppe....jeg er fortsatt slapp og trenger mye hvile,for det er ikke mye næring denne koppen har fått den siste måneden. Nå gleder jeg meg bare til å kunne dra ut for å nyte naturen,butikker og shopping...

*

Jeg tenkte jeg skulle vise dere vårt hus i dag....og det er nå solgt!! Ja det gikk jammen meg fort! Og som dere sikkert forstår så er vi er utrolig fornøyde! Når jeg klarer å spise normal mat igjen skal det virkelig feires her hjemme,med god mat og drikke...

Og så helt til slutt må jeg vise dere den nydelige kirkestaken jeg har fått tak i til halvpris;


Er den ikke nydelig....jeg kjøpte den gjennom nettbutikken Landromantikk ,det er også der dette bildet kommer fra.

Klem Tonje25 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei min venn, takk for en koselig kommentar og for et nydelig og koselig hus, og her skal dere flytte fra??? nydelig utsikt og stor tomt, men sånn er det nå bare skal du si, hi,hi. Nydelig kirkestake, så til halv pris, ikke verst. Kjekt å høre at du har blitt bedre etter så lang tid, nå kan det bare gå en vei, og det er opp og opp. Skal sende deg mail med adressen min i kveld, ha det bra så lenge Tonje, ønsker deg fortsatt god bedrin. Klem fra Mona.

MOONLOVER´S sa...

vad ni ser ut att bo mysigt till! så skulle jag oxå vilja bo=) ha det så bra.

Linneagården sa...

Oj, vad fint ert hus ligger,
vilken utsikt....njuter..
tack för de snälla orden inne hos mig. Må så gott
*kram*

linnea-maria sa...

Hejsan
Kul att höra att du är på bättringsvägen. Jag har funderat lite eftersom du inte gjort inlägg på länge. Kirkestagen är jättefin! Jo de där korten köpte jag på auktion på nätet. www.tradera.com en svensk auktionssajt, man kan köpa mycket fint där men man får se upp så att man inte bjuder för mycket för en del saker kan bli dyra. krya på dig /linnea-maria

Hilde sa...

Hei Tonje! Her har det jammen skjedd mye siden sist. Ny blogg, huset solgt og så ser jeg at du har värt veldig syk. Bra at de nå har funnet ut hva det er så du kan bli bedre.

Jeg oppdaterer din nye blogg inne hos meg, om det er ok?

Klem Hilde

mona sa...

Hei Tonje,endelig er du tilbake igjen,likte ikke helt at du ble stille så lenge ! Men nå er du heldigvis i bedre form,ser jeg,og det er jo veldig bra : ) Tusen takk for fine ord om mine ting,koselig at du liker dem. Må si det er et fint hus dere flytter fra,kjempefine omgivelser ! Veldig bra at det er over,men når flytter dere da ? Har det dukket opp et drømmehus ? Sprekkferdig av nysgjerrighet,jeg....hihi....kos deg da,og gjør hyggelige ting,så går det nok bedre etterhvert : ) Og KLART dere må feire,med god mat og god drikke.... :)

moderncountry sa...

Hei kjære Tonje,
Takk for at du stakk innom, koselig å høre fra deg igjen. Du har ikke fått kyssesyken vel? Usj, så lenge som du har gått syk nå, det høres ikke bra ut. Vil gratulere deg med salg av hus, så moro! Hadde sprunget i taket jeg :) Nå er det bare å finne drømmehuset da. Kos at du kommer deg nærmere familien, smart valg!! Ja,selv har jeg sittet her i Nederland lenger enn jeg trengte, og gleder meg utrolig til å komme hjem til våren. Skal bli artig og følge deg og, hva som skjer, om dere finner drømmehuset og om du trives. Du får holde deg varm, drikke suppe og kose deg med blader og blogging så lenge du ikke kan gå ut enda, Veldig trist og føle seg sånn selvfølgelig, men håper det verste er over og at de nye tablettene får deg på beina igjen :) Sender over Gode Bedrings ønsker og en lang og varm klem her ifra Holland, Aina (",)

Inmycarport sa...

Vilken otroligt vacker kyrkoljusstake du köpt.
ha det gott!
Maria

Villa Utsikten sa...

Gratulere med salg av hus. Og så bra at du holder på å bli bedre. Den lysestaken var lekker!:)

Lykke sa...

Gratulerer med hussalg! Dessuten flott at du føler deg bedre endelig. Ha ei flott helg, da:)

hos trude sa...

Heisann,takk for koselig hilsen på bloggen min.Fint at du likte det jeg laget til deg. Håper engelen har funnet sin plass...snart skal den jo få et nytt hjem.Så fint at salget gikk lett,lykke til med å finne et nytt hus.Skal dere langt nord?Ha en god helg...og bli frisk!!Vi høres igjen

Nina sa...

Hei vennen:) Så godt å høre fra deg igjen. Syns ikke det var noe hyggelig å ikke høre en lyd i fra deg på en god stund. Det er bra at tabelettene hjelper. Nå har jeg sendt deg en mail;) klem

Anemone sa...

Nei men, der var du jo igjen. det at du nå øyner en bedring gjør at jeg smiler her jeg sitter. Dette var sannerlig godt å høre.

Supert også at dere har fått solgt huset. ser veldig koselig ut da, og skjønner ikke helt at dere ikke vil bo der jeg da, men men, dere har sikkert en meget god grunn. En bekymring minder ut av Tonjes verden. Nå går det forhåpentligvis bare oppover og fremover.

Liker ikke helt at det blir stillt fra denne bloggen jeg da. Grunnen til dette er at jeg har lest litt mellom linjene her inne hos deg, og føler at vi har endel tanker og følelser felles.
Mulig jeg tar helt 100% feil, og da må du ha meg virkelig unnskyldt. men husker så godt du skrev en gang at du ikke kunne slappe av og kose deg i sofakroken uten at det liksom var tilrettelagt og i orden rundt deg.
Akkurat den kjente jeg meg så igjen i. Og for meg har dette medført mye elendighet i grunn. og da begynnte mine tanker å spinne om du skjønner.

Håper du ikke opplever meg som påtrengende, har bare en liten "venn", god sådan, følelse for deg bare.

Mange klemmer herfra.
Hjerter også <3 <3 <3

Marie sa...

Vad skönt att höra att du är på bättringsvägen! Grattis till husförsäljningen, vilket fint hus ni har. Din kyrkoljusstake var helt underbar, förstår om du är glad för den.

Kram Marie

Hemma i Ugglebo sa...

Å va fint att höra att du börjar må bättre!!
Men du vilket fint hus och vilken utsikt???
Varför ville ni sälja det där???

Vilka fina bilder du visar i förra inlägget också!!
Vill ha!!!!!

Kram Katarina

Nygammalt sa...

Så mysigt du bor och wow vilken fin kyrkoljusstake du har köpt! En sån vill jag också ha! =)
Krya på dig nu så att du kan äta gott och gå ut och shoppa! Kram.

MiaMaria sa...

Så bra att du mår bättre.

Kul att ni fått huset sålt och lycka till att hitta ett nytt.
Vilket fint hus och vacker natur.

HA´det gott!

Miamaria

Ellie sa...

Å, det var godt å høre at du var bedre igjen! Ble litt engstelig når det tok så lang tid innen det kom et nytt innlegg fra deg. Flott at dere har fått solgt huset også. Skjønner jo at det ble solgt, for det var et nydelig sted! Lykke til med jakten på et nytt, om dere ikke allerede har funnet det! Klem

Evelinas hus sa...

Skönt att du är på bättringsvägen.
Vilken fin utsikt från huset! Jättefin ljusstake också, önskar mig också en sån.
Kram Caroline

Lynetmor sa...

Hei, gratulerer med salget :-)
Så bra at du er litt bedre nå. Og kjempe fin lysestake du har fått tak i. Ha en fin kveld.

EVA AGNES sa...

Hej Tonje!
Så skönt att höra att du mår bättre nu. Underbart. Ät inte för mycket nu bara när du börjar... säger en orolig mormor :-)
Grattis till att ni fått sålt huset.
Kramar Eva Agnes

Hemma på Landet sa...

Vad bra att du mår bättre. Vad fint ni bor. Kram

Mita sa...

Så godt at du begynner å bli i bedre form, ikke noe som er værre enn å være i dårlig form... Gratulerer med hus-salget, skjønner godt at det MÅ feires...
Nydelig hus dere hadde foresten...
Lysestaken var jo bare så skjønn da, og til halv pris da...

Ha en koselig dag...

Uppe på vinden sa...

Har missat din sida aldleles för länge nu!!! Så mycket fint du har gjort och vad skönt att du nu mår bättre! Ha en skön helg! Kram!

Tonje sa...

Hei alle sammen!
Tusen takk for alle de gode og snille kommentarene dere gir meg.

Dere som ønsker å forrandre linken eller føre opp min blogg på deres side skal bare gjøre det.det er bare koslig at dere ønsker det=)

Mange av dere lurte på noe av det samme så jeg skal forklare litt hvorfor vi flytter;

Vi skal flytte ca 100mil nordover i norge,nærmere bestemt nordland. Grunnen til det er at jeg har hele min famile der oppe,og vi ønsker begge å bo nærmere dem og havet.Hadde dette huset vi nå har solgt vært der oppe hadde vi ikke vurdert å selge,men siden vi begge bil reise nord ble vi nødt til det.

Mange klemmer fra Tonje