torsdag 25. september 2008

En liten høst oppdatering...

Hei!
Jeg ser at besøkstelleren min forsatt beveger seg og at jeg stadig finner trofaste lesere og brukere av min blogg,selv om jeg ikke har vært aktiv med innlegg eller kommentarer på veldig lenge. Jeg vil derfor takke dere alle for at dere beriker mine dager ved å legge igjen kommentarer og sender meg e-mail. Det har vært ett tøft år med mye sykdom og det ser ikke ut til å løse seg i den nærmeste fremtid heller...så da er det så koslig å stikke innom her å lese de koslige og oppmuntrende kommentarene som dere legger igjen til meg. Det er en god følelse å vite at selv om jeg ikke er aktiv på bloggfronten og har dårlige dager så kan jeg gå inn å glede meg over at det fortsatt er noen som leser bloggen og som savner innleggene mine.
*^*^*^*
De av dere som fortsatt ønsker å følge meg og min blogg kan legge meg i deres link liste eller abonnere på mine innlegg,for de av dere som kommer gjennom norske interiørbloggers link vil jeg bare si i fra om at jeg ikke kommer til å stå på den listen lengere. Jeg kan også komme med en liten nyhet til mine lesere og det er at når jeg blir frisk nok til å kunne bli en aktiv blogger igjen,så vil jeg ta i bruk en helt ny blogg,men dette vil jeg komme tilbake til senere når det blir mere aktuelt.
*^*^*^*
Så til neste gang vil jeg bare ønske dere alle en flott høst og takke dere enda en gang for at dere beriker min hverdag.
Klem

10 kommentarer:

Anita sa...

Så synd for deg at du ikke er i form ennå! Har tenkt på deg og håpet at du var på vei tilbake til normalen igjen! Det ¨må være sååå tøft for dere! Håper du har ett godt nettverk som støtter og varmer i den vanskelige tiden!! Glder meg til du er tilbake for fullt! Klemmer fra ANita!

Prinsesse Elin sa...

Jeg følger deg min hvor du enn går! Bli frisk og bruk tiden på det. Tonje mor kommer tilbake og da er jeg her:O)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Koselig at du legger inn innlegg vet du, er jo spent på hvordan det går med deg - håper du snart er på bedringens vei...

Ha en koselig dag, helg og høst...

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Har ikkje vert inne på bloggen din før. Ser at du skriver at du er sjuk, uff.. høres ikkje bra ut. Håper legene finner ut kva og kvifor du har det slik, slik at dei også kan finne ei løsning på "problema". Skal tenke på deg, og så håper eg at du blir fort frisk igjen! God klem fra vest :)

Jenny Oak Fae sa...

Hoppas verkligen att du ska få må bättre snart...saknar dig!

KRAM, Jenny

<3

Bestefars Verksted. sa...

Er innom og ser etter deg,vettu.....! Godt å se at du er der,men kjedelig at du enda ikke er i form,vi venter nå på deg uansett,så bruk den tiden du trenger......og ta vare på deg selv,det er viktig det, Tonje :) Stor klem fra Bodø.

Lotta sa...

Så himla trist att höra att du inte är bättre än. Men skönt att få ett livstecken från dig!

Ha en underbar söndag!
Kram
Lotta

Cathrine sa...

Uff så trist at du ikke er kommet deg ovenpå igjen. Håper at de finner ut av dette,tar jo veldig på å gå slik.
Tenker på deg og ønsker deg god bedring.
Varme klemmer

Mallan sa...

Tänker på dig! Ta hand om dig!
Kram Malena

Vår lille hage sa...

Hei !

Høres ikke kjekt ut å være syk !
Håper de finner ut av det, og at ting går deg til.
Uansett ha en god helg, og stå på !

Klem Simmas Hus