onsdag 23. april 2008

Litt mere shopping...

Endelig klarte jeg å få lakt inn bildene...er jo nesten umulig å få lastet opp bildenrpå bloggen for tiden,flere som har samme problemet?

Jeg tenkte jeg skulle vise dere flere ting som jeg har kjøpt den siste tiden;
Dette sengesettet syns jeg var helt utrolig vakker....og med den vakre blonden gir det meg en nostalgisk følelse. Dette kjøpte jeg fra Sparkjøp

Se denne duken! Er den ikke bare helt nydelig? Det kan se ut som om motivet er trykt på,men det er faktisk broderert. Denne er også kjøpt på Sparkjøp

Denne aviskurven har jeg virkelig lett lenge etter..du vet hvordan det er når du vet hva du vil ha,og du kan se bilder av den i hodet,men den er umulig å finne? Det er akkurat det jeg har slitt med når det kommer til denne. Men da jeg så den viste jeg med en gang at den var helt perfekt. Den har to rom og på den måten unngår man at bladene blir skadd. Den kjøpte jeg fra Ellos


Og denne da....jeg syns den var så romantisk med den vakre blondekanten,jeg klarte ikke å motstå den,og ikke var den dyr heller. Denne kommer også fra Ellos

Ønsker dere som er innom en riktig flott onsdag!


Klem Tonje
25 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men så mycket vackert du fyndat på katalogvaruhusen - det där sparköp lät intressant - undrar om de skickar till Sverige.
Underbara sängkläder!

Kram Maud

Anemone sa...

Nå har mailen kommet og denne damen er glad :-)

Lena i et bæssmorhem sa...

Det sengesettet har jeg sett på også og vurdert å kjøpe. Dessverre pleier jeg ofte å lure for lenge slik at ting blir utsolgt... F.eks. har jeg gått og siklet på Vakre hjem & Interiør i lang tid, men prøvd å stå imot, og har klart det. Søndag besøkte jeg ei venninne som hadde siste nr., og etter å ha bladd i det fant jeg ut at JEG MÅ HA DET!!! Nå er det utsolgt i alle kiosker og bensinstasjoner jeg har vært innom så langt.... :-( Kanskje jeg får bestille sengesettet snart...
Har sendt ny e-post nå, får håpe du får den nå!!!
Klem

Vitt är vackert sa...

Hej!

Vilka fina fynd du gjort!!
Tallrikshyllan var otroligt fin!

Ha en härlig dag!

Kram Ellinor

prinsessa1976 sa...

På sparkjøpt??? av alle ting. Jeg kommer liksom aldri på å gå inn dit men det ser ut for at jeg må ta meg en tur innom. Her skinner sola og jeg nyter livet. Klem fra Elin:O)

Guldkant På Livet sa...

Å du är proffs på att hitta vackra ting! Vacker lykta och den sängen skulle jag gärna vilja vila en stund i... Mari.

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Du er jo så utrolig god ;) Trofat besøkende hos meg, og legger alltid igjen kjempekoselige kommentarer! Du skal vite jeg setter utolig stor pris på det! Nå er jeg endelig tilbake med bloggingen også! Det har rett og slett vært helt pyton uten! Jeg måtte jo legge bloggingen helt til side, om jeg skulle bli ferdig med oppussingen! Det har vært så utrolig mange småting, sånne små duppeditter som må ha blitt gjort for å bli ferdig, fra å male hver eneste lille list tre ganger, akrylmasse både her og der, handle inn ting( og om man har glemt noe, kanskje en liten skrue, så er det jo BARE nesten 30 min å kjøre til byen.. hihi), malt hyller, sydd, men nå Tonje, nå er vi ferdige! Og endelig kan jeg puste lettet ut, en stor byrde er fjernet fra mine skuldre ;) Endelig kan jeg kose meg litt med sola og våren, og begynne ute i hagen min i stedet! Det har jeg gledet meg masse til! Har du hage eller? Hvordan er formen din om dagen? Håper du er i bedre form og at energien kommer nå som solen kan skinne litt på deg ;) Håper jeg da ;) Her er det iallefall helskjønt vårvær om dagen! Varmt og godt ;)
Takk for gode tips i innlegget ditt i dag! En ting jeg skal løpe og kjøpe er iallefall sengesettet! Nå er vi så heldige at vi har fått sparkjøp butikk her i byen, så kanskje jeg skal ta meg en liten tur ;)
Ønsker deg en fin og herlig våruke!
Klemmer fra Beth

Moderncountry sa...

Nyyydelig og romantisk alt sammen !! Duken var jo bare helskjønn og aviskurven, ja den var du heldig med! Du har så rett, det er nesten umulig å finne noen som virkelig ser nydelige ut, men det var denne. Fine blader i og :))

Håper du har gode dager Tonje! Får du vært mer ute nå?
Ønsker deg en fin Våruke!
Klem

Jema Rose sa...

Jättefina saker du har köpt !!!

Kram, Jenny

<3

tinemor sa...

Masse fint ja! Og så er det jo heller ikke så dyrt til Ellos og Sparkjøp, og det gjør shoppingen enda mere gøy!
Koz deg med tingene dine ;-)

Magny sa...

SÅ fine ting du har funnet på postordre!Du har god smak! takk for titten innom meg:)

Annettenett sa...

Ellos og Spar Kjøp ja, de har masse fint der faktisk! Flotte ting du har kjøpt deg, lykten var søt!

My Lovely Things sa...

åh så fina saker du köpt..lycktan är så fin..tänk vad prisvärda saker de har på ellos...

Underbar duk och sängkläder..
ha det så gott..
kram anna

Små Gleder sa...

Hei Tonje! Lekkert alt det du har funnet, og gøy å lese at det kan gjøres funn på Sparkjøp også. Lommeboka liker sånt, hehe.
Håper det står bra til med deg om dagen!

Frida sa...

Hej Tonje!
Vilka fina saker du har köpt.
Kram frida

Gammalt & nytt sa...

Underbara sängkläder och lycktan är så fin.

Kram Irene

sol&bolig sa...

Lekkert sengesett du har kjøpt deg. Eg har også slitt med å få lasta opp bilder på bloggen min i det siste. Eg trodde det var mi maskin det var noe feil med, men da er det kanskje ikkje det alikevel!? Ellers så er det problem med å laste opp meir enn 5 bilder. Jaja .... dataverden! Ha ein fin kveld

Randi sa...

oioi...så masse fint du har funnet!! jeg venter også på pakker...det er så gøy!!

Jeg laster opp via Picasa....da skal det gå enklere var det noen som fortalte meg.

Ha en fin Torsdag.

Klem

Nygammalt sa...

Fina grejer du har hittat. Trist bara att bloggen ska vara så jobbig. Blir galen av att inte få in bilderna.
Kram.

Trønderpia sa...

Så fine saker du har kjøpt!
Sengesettet var nydelig, også fra SparKjøp da.
Der er jeg aldri innom, kanksje jeg burde prøve det.
Og duken var flott også.

Og sakene fra Ellos var kjempefine, tror jeg må titte nøyere i den katalogen også jeg.
Du har i allfall funnet noen skatter der.

Ha en fortsatt fin kveld, klem

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Så fina fynd du gjort kram Maria

Grinden på glänt sa...

Vilka fina saker du köpt! Min favorit var sängkläderna!

Du vann i min utlottning! Grattis! Du vann till och med huvudvinsten... kuddöverdraget! Skicka mig din adress på min mail: grindenpaglant@hotmail.com så skickar jag iväg din vinst!

Bente sa...

Hei!
Jeg er ny i denne blogg verden,men har vært en del inne og sett nå,og så mye fint du har på siden din:)
Jeg så at du hadde bilder fra Mosters hus.Da må jeg bare fortelle at jeg den butikken er på min hjemplass! Har faktisk vært der en tur i dag:)Skulle egentlig bare inn og ha en ting,men kom ut med mye mer enn jeg hadde tenkt:):) Det er såååå mye vakkert der,og det er ganske mye billigere enn mange butikker som selger de samme produktene.Hun som driver butikken er og helt fantastisk koselig!! Så du får ta deg turen til Lyngdal:)
Ha en fin kveld:)

Sockersött sa...

Hej vännen!

Som vanligt jättefina bilder. Ljuslyktan ifrån Ellos är ju jättefin, vill ha. Tycker om sängen och de fina påslakanarna.

Kramar Kia

vosgesparis sa...

you are creating a nice atmosphere n your blog, I like it and i am gonna put a link to your blog ;)
greetings from Holland