mandag 28. januar 2008

Inspirerende bilder en søndagsnatt...

Hei!
Håper dere alle har hatt en flott helg,
Jeg må få takke dere alle som er innom her hos meg, det er alltid like spennende å se komentarene og antall besøkende som er innom!
*
Siden jeg fortsatt er syk og dagene tilbringes i sengen eller på sofaen, har det blitt masse lesing på meg i det siste. I helgen har jeg fått lest flere interiør magasiner og jeg var så heldig at jeg mottok bladene Lev Landlig og Vakre Hjem & Interiør, så dem har jeg lest og kost meg med. Som alltid fikk jeg massevis av inspirasjon og ideer av favorittbladet mitt, og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg blir frisk nok til at jeg kan sette igang med oppussingen av huset..
*
I mine gode stunder tar jeg meg noen runder på nettet og det er så mye vakkert å finne rundt omkring. For noen dager siden kom jeg innom denne amerikanske butikken som har masse fine ting i alle sjangere;


Disse bildene kommer fra;
Shabby Town USA

Klem Tonje

19 kommentarer:

linnea-maria sa...

Vilka ljuvliga bilder du bjuder på. Jag älskar shabby chic!! Krya på dig. Klem /linnea-maria

Regina sa...

Wonderful pictures .I like the white
and blue,but really love I the picture with rose.
What a shame here in Germany I get
the Vakre Hjem& Interior unfortunably
not.I would but with pleasure one time in this magazine read.
Thank you for the inspirationen!
Klem,Regina

Nostalgi och romantik sa...

Åååh vilka vackra bilder du visar... man vill ha allting!
Jag som gillar rosor blev ju väldigt förtjust i brickan!
Kram
Marie

Randi sa...

Nydelige bilder, her må jeg inn og sjekke nærmere.

Anonym sa...

Hej Tonje
Vilken fantastisk trevlig blogg du har, och så vill jag tacka för att du skrivit om Alma House, du ska veta att vi fått många besök sedan dess från Norge.
Kram från grannlandet.
Maud

elin1976 sa...

Tenk å hatt det nedeste bildet. Herlighet så fint det rosebildet er.
Ja, noe må man finne på når man ligger slik. Har du forresten hørt noe nå om magen? Håper at du snart føler deg bedre og er oppe og kjører.
Her går det litt i rykk og napp (med tanke på mannen) Det ble en del snop i helga og det merkes med en eneste gang....da brukes det en del tid med mageverk og diverse dobesøk. Men så er det det at man skal jo leve også da. Helt merkelig at ikke noen kan finne ut en bra kur som ikke har noen form for bivirkninger når det gjelder dette?!? Mannen har i tillegg krom allergi så vi begynner å lure på om han kan bli syk av krommen i maten? Siden at han reagerer så mye når han tar på det liksom.
Vi får se...vi lever nå i dette men jeg må si det jeg er glad det ikke er meg. Ha en fin dag på sofaen. Masse klemmer fra Elin:O)

Mita`s hjørne sa...

Flotte ting du har funnet, det vaskesettet og nederste bilde er utrolig flotte...
Håper du snart er frisk nok til å ta fatt på oppussingen i huset deres snart...

Ha en flott dag og uke...

Nina sa...

hei:) det er fint at du klarer å kose deg innimellom, mens du ligger på sofaen eller i senga. Kjekt å kunne drømme seg bort innimellom, og tenke på oppussingen og sånt;)
Klem

Trine Lise sa...

Åh... Den kannen med blomster var bare utrolig koselig!!! Vakre bilder!!!

Ha en flott dag!

Torill sa...

Heia Tonje:) Mye flott du finner rundt omkring:) God bedring til deg fra meg:)

Anita sa...

Nydelige bilder!! Føler så med deg!!! Og ønsker deg god bedring!!
Ha en god uke videre!
Varme klemmer fra Anita

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Jeg håper at helgen din har vært bra ;) Får håpe de har funnet ut av hva det er for noe, og at du får de medisiner som hjelper slik at du snart kan bli helt frisk! Det er godt at du har noen gode stunder innimellom, slik at du finner litt overskudd til å blogge litt, det setter vi pris på vettu ;) Nydelige ting du viser fra butikken her i dag!
Ønsker deg en alle tiders onsdag!
Klem fra Beth

kicki sa...

Hej Tonje,
vad kul att du hittat till Countrystyle i Sverige! Nå kommer snart vårt nya varumärke som vi är helt ensamma om i Skandinavien, bl a med helt fantastiska emaljskyltar med söta texter!
Klem från Kicki
på Countrystyle

Moderncountry sa...

Så mye fint du finner alltid Tonje! Jeg bare nyter alle de vakre bildene, en fest for øyet som de pleier å si :) Godt du har noen gode stunder av og til, og jeg skal bli så glad den dagen da du kan fungere normalt igjen. Sender en God bedrings klem til deg!

Kreoline sa...

Hei Tonje, takker for koselig mail, kjekt at det nå skal gå bedre for deg. Sender deg en mail i løpet av de første dagene, nå maler jeg og stresser fælt. Ønsker deg en kjempefin helg, kos deg, en stor klem fra Mona.

Lisbeth sa...

Så leit at du ikke er frisk, håper du snart er i form så du kan starte med huset! Nydelige bilder du viser, rosebildet var helt min smak!
Klem fra Lisbeth

Koselig koselig sa...

Så fine bilder du viser her :) Jeg fikk en god ide til hytta av skiltet hvor det står PARIS. Det hadde vært stilig å laget et sånt skilt med hyttas navn på og hatt hengende på veggen. Det skal jeg jammen meg se om jeg ikke får til, få tak i noen fine bokstaver først så skal det vel la seg gjøre. Takk for inspirasjonen ;)
God helg :)

BROCANTE sa...

Hei - fant plutselig bloggen din på en annen blogg... Så fint at jeg fant deg - masse fine bilder og fin inspirasjon.

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine bilder :-)
Ønsker deg god bedring. Klem