mandag 21. januar 2008

Ett lite tips...


Jeg fant denne nydelige svenske nettsiden,hvor man får kjøpt de nydligste tekstiler. Utvalget er lite, men utrolig vakkert. Er du slik som meg som bare elsker monogrammer er dette ett sted for deg. Her kan du få kjøpt puter,dyner og hva det måtte være med vakre broderte monogrammer. Og noe som kanskje mange vil sette stor pris på, er at denne butikken leverer til hele norden!

For mere informasjon ; Alma House
Klem Tonje

10 kommentarer:

Flower Power sa...

Herlighet så flott det blå bildet er! Den stolen og de gardinene! Helt min smak dette her altså:) Nydelig!
Lekre monogrammer også! ikke vondt å legge seg nedpå i denne sengen nei.
*ønske, ønske*...Du finner da alltid så mange flotte butikker og nettsteder. Takk for herlig inspirasjon:)

mona sa...

Hei,ja denne butikken har jeg studert en stund...de har utrolig mye fint,for oss monogram-frelste ! Så kos at du likte skiltene,og jeg lager hele tiden nye varianter,så bare si ifra,om du ønsker et :) Ha en fin tirsdag imorgen :) Skal selvsagt vise bordet ferdigmalt,i hvitt :)

My little footprints sa...

Hei og god morgenTonje!
Så rart at du så bokstavene så små hos meg? Ser du dem unormalt bittesmå da? kanskje du skulle forsøke en annen nettleser? Jeg vet at noen ganger kan jeg oppleve teksten liten om jeg bruker Mozilla istenfor Explorer. Jeg bruker Explorer. Det er ikke noe slikt som har skjedd da? Kanskje du skal forsøke på nytt senere? Dette synes jeg var merkelig. Jaja, jeg får jo se da, kanskje det er flere enn deg som opplever det samme? ;) Da får jeg jo legge ut innlegget mitt på nytt og forsøke igjen! Takk iallefall at du sa i fra, så skal jeg være oppmerksom! Si ifra om det har endret seg også da!
Ønsker deg en kjempefin tirsdag!
Morgenklem fra Beth

Anniche sa...

Hei vennen !!

Nydelige bilder var iallefall dette :))
Takk for tipset .

Ang boken så finner du den i nettbutikken under "Bøker"
Vi sender de så snart de er inhouse til de som har forhåndsbestilt .

Ha en god uke min venn, klem fra sør

Anniche sa...

Pst fikk akkuart mail fra Lonnie i Jeanne D arc og hun sa boken kom på fredag til de ,så det skulle sendes med engang da :)) JIPPI!

Anonym sa...

Wow, nydelige tekstiler, au !- så mye fristende som finnes rundt om! Her går all fritid med til prinsessen i huset sitt rom, det males, syes og dilles og stæsjes. Det er ikke bare å henge mye fint opp etter veggene, må ha en viss praktisk funksjon også, som igjen kan være en utfordring!Tenke,tenke og klekke ut gode løsninger!God uke til deg!
Klem fra Lisbeth
Klem fra Lsbeth

Lisbeth sa...

Hva skjedde nå da, anonym og 2 ganger Lisbeth,rotitull, hi,hi er vist for ivrig i tjenesten her med for kjappe tastetrykk!

My little footprints sa...

Hei igjen Tonje!
Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en sak? Jeg kommenterte dette med teksstørrelsen på bloggen min, og jeg ser at det er flere som har problemer med å lese den. Er det slik at teksten har ekstra liten skrift i dag i forhold til alle de andre innleggene mine? Eller er det slik at alle innleggene mine har like liten skrift? For om det er slik at det kun er i dag så må det jo være noe rart, og om alle innleggene mine har like liten tekst, så må jeg jo gjøre noe med det? Kunne du ha skjekket det for meg og gitt meg en kommentar på det? Det hadde vært kjempefint om du hadde hatt lyst/tid/mulighet til det altså!
Klem fra Beth

Albertines verden sa...

Hei. Hyggelig at du stakk innom. Ja, Alma House var butikken sin. Vakre stoffer og monogrammer. Hjertene selges i butikken, og jeg kan sikkert sende også. De koster 198,00 kr + porto. Har ikke så mange sydd opp ennå, men ettersom det er rolige tider i butikken, så produseres det litt hver dag. Ha en fortsatt fin uke!

Granne med Selma sa...

Tack för tipset! Nu tar jag mig en surftur in till Almas house :-)
Klem