fredag 16. november 2007

Riktig god helg!


Hei Igjen!
Nå er det er stund siden sist igjen,men jeg har rett og slett ikke overskudd for tiden,så dere må nok smøre dere med litt tålmodighet en stund før det vil komme nye innlegg. Mandag var jeg på sykehuset og fikk bekreftet at det ikke var noe som måtte opereres. Men jeg går fortsatt og venter for å få utført en undersøkelse til,nemlig gastroskopi....Jeg må innrømme at nå er jeg virkelig irritert over helse-norge som ikke kan få meg inn og gitt meg noen svar på hva som skal til for at jeg skal bli bedre. Mest sannsynlig har jeg fått ett kraftig magesår,men for å bli bra av det, må jeg ha medisiner og litt antibiotika....men for å lage problemet litt større enn hva det egentlig er,så har de ikke lov til å gi meg disse medisinene før jeg har blitt undersøkt,og å bli undersøkt er nesten umulig....så her ligger jeg da...på min 10 uke,rimlig frustrert og urolig for om jeg i det hele tatt vil klare å flytte,i dag er det bare 1 uke igjen!!
Vel vel...dette blir nok det siste dere hører fra meg på en stund....
Håper vi sees!
Klem Tonje

18 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei vennen.
Du har vært dypt savnet. Min mann gikk veldig lenge med vondt i magen. Skikkelig verk rett og slett og han prøvde alt. vi prøvden gluyenfri mat, slutte og spise noe og prøvek oss frem. osv. Av og til bele han bedre men så kom det tilbake.
Etter nesten 3 år med vondt i magen gikk han endelig til legen. Han ble sendt til sykehuset fir å svelge slangen. Det de fant der var betennelse i 12 fingertarmen, betennelse i spiserøret og den magesår bakterien som tar vanligvis 14 dager å dyre frem hvis den er aktiv, var aktiv før han han hadde kommet ut av døren. Han kom hjem med skikkelige hestekur av medesiner og han ble frisk. Lykke til. Det kommer til å gå bra og det finnes medisiner. Et tips. Kom deg inn til privat lege/sykehus da har du time allerede i neste uke. :O)

elin1976 sa...

Hei vennen.
Du har vært dypt savnet. Min mann gikk veldig lenge med vondt i magen. Skikkelig verk rett og slett og han prøvde alt. vi prøvden gluyenfri mat, slutte og spise noe og prøvek oss frem. osv. Av og til bele han bedre men så kom det tilbake.
Etter nesten 3 år med vondt i magen gikk han endelig til legen. Han ble sendt til sykehuset fir å svelge slangen. Det de fant der var betennelse i 12 fingertarmen, betennelse i spiserøret og den magesår bakterien som tar vanligvis 14 dager å dyre frem hvis den er aktiv, var aktiv før han han hadde kommet ut av døren. Han kom hjem med skikkelige hestekur av medesiner og han ble frisk. Lykke til. Det kommer til å gå bra og det finnes medisiner. Et tips. Kom deg inn til privat lege/sykehus da har du time allerede i neste uke. :O)

Ida sa...

Hei på deg.
Trist å høre at du ikke føler deg bra enda.
Har de tatt blodprøve av deg for å se om du har magesårbakterien Helicobacter pylori? Mange mennesker går også med slapp lukkemuskel, Reflux.
Har hatt samme problemene.
Vet at man blir meget slapp og trøtt av dette. Så, jeg håper du finner fort ut av det. Og til trøst, så hjelper medisinen.
Ønsker deg riktig god bedring!
Håper at du får bli bedre - fort! :)
Klem.

Anemone sa...

Hei kjære venn.

Kjenner nå fortsatt på dette sinne jeg da. Sorry, men dette er ikke rett Tonje. Så ille som du nå har vært plaget, synes jeg virkelig at din fastlege skal purre på denne gastroscopien slik at dette blir øyeblikkelig hjelp. Har nesten lyst til å banne her jeg sitter.
Og ja, Nexium får man ikke på blå resept før denne undersøkelsen er gjennomført, men allikevel... aldri at slikje tilfeller må vente på vårt sykehus i alle fall.
Min oppfordring til deg er at du ringer ventelistekoordinator på det sykehuset du er henvist, purrer på timen, slik at behandling kan settes i gang reskest mulig.
Hadde du ikke bodd så langt unna min venn :-(

Du kværner i mitt hode både støtt og stadig. Tenker på deg tidlig og sent. Du vet i alle fall hvor du finner meg om jeg kan bidra med noe...

Tusen kyss og klemmer til deg fra meg. Med ønske om bedre toder og en opplagt Tonje.

Nina sa...

Hei kjære deg:) Å, som jeg forstår frustrasjonen din, så utrolig tåpelig alt er!! Du skulle jo vært fullt av krefter til flytting, ikke ligge i senga å irritere deg over helsevesenet og ikke årke mye. Ønsker deg godgod bedring kjære deg. Stor klem
Kanskje du kan prøve noe privat?

Juliann sa...

Så fin blogg du har! Du lager det så fint til, til tross for dine langvarige plager kan eg lese, håper det ordner seg etter kvart.
Eg lurer på om du kan gi meg eit lite hint om kvar du finn dei fine bilda som du har til venstre for innlegga dine, dei er berre heilt nydelige. God bedring og lykke til med flyttinga frå Juliann.

Mita`s hjørne sa...

Koselig å se at du er tilbake igjen... så sant, det går ikke så alt for raskt i helsenorge... (jobber jo i bransjen selv)... Håper du blir litt bedre til dere skal flytte da, slik at du orker den lange turen...
LYKKE TIL...

Nostalgi och romantik sa...

hoppas verkligen att du får hjälp snart!! Och Lycka till med flytten!!
Du får be om hjälp från alla vänner och bekanta!
Kram
Marie

EVA AGNES sa...

Inte bara i Norge, Tonje. I Sverige också. Det är svårt att få till något i sjukhusvärlden.
Hoppas nu bara att du får en undersökning- snart. Medicinerna kommer nog att göra susen.
Stå på dig.
Kramar Eva Agnes

linnea-maria sa...

Hejsan tonje
Ja jag säger som Eva-Agnes, låter som sverige också. Men magsår kan ju bli farligt om man inte behandlar i tid. Försök att ta det lugnt och vila mycket tills du får komma på undersökning. Du får ringa och tjata så att de snabbar på med ditt ärende /linnea-maria

Torill sa...

Hei Tonje:)
Blir veldig trist av å lese at du fortsatt går syk! Men jeg blir ikke overrasket over hva du skriver. Hører om så utrolig mange som må virkelig bruke mange krefter for å bli tatt på alvor. Håper du likevel har krefter til å tenke positivt, og at du vil bli bra! For det kommer du til å bli:)Helt sikkert!
Klem fra Torill

Lotta sa...

Usch vad jag tycker synd om dig. Hoppas verkligen att du orkar med din flytt, och att du får komma in och bli undersökt så att du kan få hjälp att bli bra!

Många kramar
Lotta

Kreoline sa...

Hei Tonjemor, stakkars deg, dette høres ikke godt ut, får håpe du snart får behandling og blir bedre, du må banke i bordet, for sånn som dette kan du ikke gå. Du som skal flytte og allting, du har ikke tid til å være syk, hi,hi, det har vel ingen av oss tenker jeg. Jeg sitter her i sofaen med pledd på med og fryser og verker i hele kroppen. Har vært og trukket en visdomstann i dag, har nok ikke tålt bedøvelsen, men det må gå over i en fart, for her har jeg ikke tid til å sitte, lopper i baken vet du. Ang. spørsmålet om puter, bare gi meg litt tid, så skal vi se på det Tonje, skal maile deg en dag. Ønsker deg god bedring, ta nå godt vare på deg selv, klem fra Mona.

moderncountry sa...

Heisann Kjære Tonje!
Uff, jeg føler virkelig med deg! Klart du er både urolig og utålmodig. Samboeren min gikk med vondt i et nesten et helt år, og i tillegg ble det undersøkt i tarmene, men de fant ingenting. Selv trodde han først det var magesår, det var det altså ikke. Så trodde de det var kjertler, men det var det heller ikke. Plutselig en dag var det borte. De fant aldri ut hva det var. Skremmende og beroligende på en og samme gang.
Det å ikke vite og vente er vel det verste. Håper virkelig det blir fortgang i sakene!
Håper du klarer og døyve smertene litt, og at du i tillegg får tiden til å gå. Du er iallefall savnet og jeg ønsker deg virkelig God Bedring. Sender over mange klemmer og husk, ikke gi opp motet!!
Aina

Granne med Selma sa...

Blir så ledsen när jag läser vad du går igenom! Tycker att det är befängt att en så ung flicka som du ska behöva vänta så länge. Det är verkligen som en dominoeffekt på allt! Hoppas allt går vägen! Klem

MiaMaria sa...

HA`DET SÅ BRA!

Miamaria

Anniche sa...

Uffa meg!!!
Stakkars deg , håper alt ordner seg for deg , klem!

Koselig koselig sa...

Jeg jobber på sykehus og jeg anbefaler at du ringer til timebestillingskontoret, du har vel fått et brev fra de antar jeg?? og mas, bare mas mas mas... grin, gjør hva som helst. Si at du kan komme på 1/2 times varsel, hva som helst. Det er faktisk et problem i sykehusene at utrolig mange folk kommer ikke på timene sine og det er mange tomme timer, det synes jeg du kan bruke som et argument. Jeg leste faktisk at helsenorge taper 200-300 mill.kr. årlig på folk som ikke møter opp til polikliniske timer.
De burde klare å ringe til deg hvis de får en avbestilling, ærlig talt!

Lykke til og klem!