tirsdag 26. februar 2008

Jeg har fått gave....

Jeg var så heldig å få en nydelig gave i posten i dag.For noen dager siden var jeg innom bloggen Lisbeths Lille Verden og la igjen en komentar,Hun skulle trekke ut noen heldige vinnere av de som la igjen en komentar og så ble jeg trukket ut som vinner! Det er jo helt utrolig,jeg vinner jo aldri!

Og se hvilken nydelig gave jeg fikk...en nydelig pute hvor hun har kopiert ett nydelig bilde.Puten er ellers pyntet med nydelige blonder og vakkert broderi. I tillegg til dette fikk jeg også en englesåpe...(hun har fått med seg at jeg elsker engler...hihi) og ett søtt englekort med en hyggelig hilsen. Tusen hjertlig takk Lisbeth!


Dette var så hyggelig så jeg tenkte jeg skulle gi bort en gave her på bloggen om ikke så lenge...så har du lyst til å vinne får du følge med på bloggen min fremover!

Klemmer Tonje

19 kommentarer:

elin1976 sa...

Grattis. For en flott gave. Vel fortjent:O)

Silkeline sa...

Tusen takk for så hyggelig kommentar hos meg:) Du er så god. Grattis med gave, den var virkelig flott, og den fortjener du virkelig Tonje!:)
HA EN FIN KVELD:)

PS. I morgen skal jeg til første behandlingstime til denne nye behandlingen som angivelig skal hjelpe på ME. Jeg er så spent. Etter å ha prøvd "alt" annet setter jeg nå min lit til dette. Håper det hjelper:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Næmmen Tonje, dette vant du kjære venn, og da skal du slett ikke tenke at det er for meget. Hos meg er gleden stor i å få glede andre. Kos deg med gaven og ha en god natts søvn. Her er mail adressen min, men noe gave vil jeg slett ikke høre snakk om: Lishan1@hfk.no
Klem

Bestefars Verksted. sa...

Åii,så fin gave du fikk,GRATULERER så masse :) Den var virkelig søt,den puten.....får så lyst å prøve meg på sånne,men har jo fremdeles bare to armer,og tusen prosjekter.......og x-antall bestillinger på skilt. Sender ditt imorgen :) Nattaklem fra Bodø.

LOPPISLIV sa...

Grattis...vad roligt att få något så fint som gåva...Tusen tack för dina rara kommentarer på min blogg.....Ha en underbar vecka...Kram Paula

MODERN COUNTRY sa...

Gratulerer så mye Tonje! Det fortjente du virkelig :)) Du som har hatt så mye å stri meg det siste halve året. Herlig med en oppmuntring i posten!

Satt å så på serviset under her, det var vakkert det og.
Håper du får en god natts søvn. Du sover vel allerede du.
Bare jeg som er ett nattedyr :)
Natta!

My Lovely Things sa...

Grattis !!!

Å^h vilka vackra gåvor..lyckliga dej!!

ha det gott..
kram anna

ängeln i vitt sa...

Så fina gåvor. Tack för titten hos mig.

Ha det gott
Kram Carina

My little footprints sa...

Hei Tonje!
Så koselig å få en pakke i posten da! Det er deg virkelig vel undt! Det trykket er vel fra den hatteesken hun hadde fått tak i tror jeg? Skal bli morsomt å se hva du finner på fremover da ;) Tenkte jeg kanskje skulle ha en liten konkurranse eller en trekning selv når jeg runder 10000 besøkende ;) Så jeg skal vente litt til ;) Håper at alt er bra med deg ellers og at det treffer deg noen solstråler som kan gi deg litt ekstra energi og glede ;)
Ønsker deg en fortsatt herlig onsdag!
Klemmer fra Beth

Randi sa...

Så fin gave du fikk! ja det er skikkelig moro med sånne overraskelser :9
Spesielt når man ikke vinner så ofte.
Ha en flott dag.

Klem

Hanna sa...

åh vad tjusigt...alltid skoj med en gåva.
Ha de gott
kram

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer med en slik nydelig gave... så morro...

Ha en koselig uke...

Marie sa...

Vilka fina gåvor du fick, grattis!

Kram Marie

My Lovely Things sa...

Hej!!

har en budgivning av en liten tallriksylla på min blogg om du är intresserad..
kram anna

Anita sa...

Åh! Så hyggelig! Det fortjente du! Føler såå med deg, men kan jo ikke gjøre så mye! Men hyggelige kommentarer varmer iallefall! Jeg følger spent med på bloggen din og skal selvfølgelig vinne;o)
Ha en fin dag kjære Tonje!
Klemmer fra ANita

♥Linda♥ sa...

Vad glad du måste blivit för det fina du fick!
Jag ska titta in då och då för en tävling vill man ju gärna vara med på! :-)
Ha en toppendag!
/Linda

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken tur du hade som vann så fina saker!
Kram
Marie

Olstad sa...

Så fin gave du fikk den var virkelig flott.

Slår til og ønsker deg god helg selv om det er en dag igjen.

Nette sa...

Så koselig å få, kjempefin gave ja:)